Vés al contingut principal

La UAB i el Parc de Recerca impulsen un Programa de mentoria per a spin-off

11 nov. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Sis empreses derivades de la Universitat (spin-off i empreses de base tecnològica) es poden beneficiar d'aquest programa gratuït de febrer a maig de 2023, promogut pel projecte europeu BOOGIE-U, que forma part de la vessant d’innovació i emprenedoria de l’ECIU University.

Idea bombeta i cervell

El Programa sorgeix del projecte europeu BOOGIE-U i va dirigit a empreses de base tecnològica i spin -off de la UAB de fins a 10 anys d’antiguitat.

El Programa consistirà en 6 sessions amb mentors experts que, de febrer a maig de 2023, assessoraran i guiaran les empreses emergents sobre temes d’interès prèviament identificats. Els temes de mentoria es definiran en funció de les necessitats específiques de cada start-up i podran variar des de l’assessorament en finances i captació de finançament, màrqueting, vendes/comercial i desenvolupament de negoci fins a aspectes legals i desenvolupament de producte.

L’objectiu del Programa és afavorir la transmissió de coneixement entre mentors empresarials i start-up que estiguin desenvolupant projectes amb un alt potencial de creixement per tal de millorar-ne el rendiment actual.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte BOOGIE-U (Boosting Innovation and Entrepreneurship through European Universities), finançat per l’European Institute of Innovation and Technology (EIT), forma part de la vessant d’innovació i emprenedoria de l’ECIU University i te com a objectiu impulsar la capacitat empresarial i d'innovació de les institucions d'educació superior. La UAB és el soci responsable de les activitats per fomentar el desenvolupament de start-up i scale-up.

Totes les empreses interessades a participar en el Programa es poden inscriure abans del 16 de desembre a través d’aquest formulari.

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Treball digne i creixement econòmic
  • Educació de qualitat
  • Aliança pels objectius
  • Acció climàtica

Dins de