Vés al contingut principal

La UAB acull la sessió final del Programa de Desenvolupament de Lideratge de l'ECIU University

01 març 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El projecte que ha presentat la UAB s’ha centrat en la manera en què es poden alinear les estratègies institucionals de cadascuna de les universitats amb l’estratègia de l’ECIU University.

Participants a l'ECIU leadership programme

El proppassat 14 de febrer, l’Oficina de Reptes UAB va acollir el darrer seminari del Programa de Desenvolupament de Lideratge de l’ECIU University, en el qual, després de quatre dies de seminari, s’ha acabat de treballar en tres projectes que s’han anat desenvolupant al llarg de les sessions del programa d’enguany, que han tingut lloc al campus de la UAB, així com a Tolosa (6-9 de setembre de 2022) i a Enschede (13-16 de desembre de 2022).

Durant la presentació final, el 17 de febrer, s’han presentat els resultats dels tres projectes:

Pel que fa al projecte de Tolosa, va centrar-se en la manera en què l’enfocament basat en reptes pot impulsar la innovació i l’emprenedoria entre els estudiants de l’INSA de Tolosa i de tot el grup INSA i donar-hi suport.

D’altra banda, el projecte d’Enschede va treballar en l’augment de la participació a l’ECIU University per part dels socis de l’ecosistema en tots els àmbits, tant estudiants com professorat i socis de les regions.

El projecte de la UAB, en el qual s’ha treballat del 14 al 17 de febrer de 2023, ha posat l’èmfasi en l’alineació de les estratègies institucionals de cadascuna de les universitats amb l’estratègia de l’ECIU University.

Sessió UAB

En la sessió final han participat el vicerector de Relacions Internacionals de la UAB i actual president de l’ECIU, Màrius Martínez, i la secretària general de l’ECIU, Katrin Dircksen, que han destacat «l’excel·lent qualitat» dels resultats presentats i han lliurat el certificat final del Programa a totes les persones participants.

El Programa de Desenvolupament de Lideratge de l’ECIU University té com a objectiu contribuir a la innovació i el canvi en el lideratge a les universitats participants oferint una experiència d’aprenentatge única per a un grup de líders seleccionats i líders potencials. El programa s’adreça a líders joves i futurs, així com a membres del personal universitari amb experiència en lideratge (tant acadèmics com personal de suport professional), que vulguin créixer com a líders, reflexionar sobre les característiques i els reptes particulars del lideratge i la gestió estratègica i aprofundir en el coneixement dels desenvolupaments i les tendències polítiques importants de l’educació superior europea i mundial.

Més informació: Leadership Development Programme

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Salut i benestar
  • Reducció de les desigualtats
  • Igualtat de gènere
  • Consum i producció responsables
  • Ciutats i comunitats sostenibles

Dins de