Vés al contingut principal

L'ECIU University organitza una trobada virtual

20 maig 2021
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Els propers dies 26 i 27 de maig, de 14h a 16h, l’ECIU University organitza una trobada virtual per debatre sobre reptes i solucions reals. Les sessions són obertes a tots els membres de les universitats que formen part del consorci. Cal inscripció prèvia.

ECIU Agora

La primera sessió, que començarà el dia 26, a les 14h, se centrarà en els reptes reals que es poden resoldre a l’ECIU University i comptarà amb la participació d’estudiants que explicaran la seva experiència buscant solucions reals als desafiaments plantejats. A continuació, les persones assistents també podran resoldre dubtes sobre aquesta metodologia d’aprenentatge.

A les 14h del dia següent, l’àgora estudiantil protagonitzarà la jornada. Durant aquesta sessió, l’estudiantat podrà compartir la seva visió sobre l’ECIU University així com debatre sobre l’estratègia 2030 i la co-creació tant a nivell nacional com europeu.

L’ECIU University, sorgida l’any 2019 després de ser seleccionada per la Comissió Europea, ofereix una experiència única per unir-se a equips internacionals i resoldre problemes de la vida real, proporcionats per les ciutats, les regions i les empreses.

Des del mes de març, Màrius Martínez, vicerector de Relacions Internacionals de la UAB, ha assumit la tasca de dirigir el board i la xarxa ECIU (Consorci Europeu d'Universitats Innovadores) així com de liderar l’ECIU amb la seva ambiciosa ECIU University i dur-la al següent nivell de desenvolupament més enllà de l’etapa inicial finançada per Erasmus+.

Més informació: Programa i formulari d’inscripció

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat

Dins de