Vés al contingut principal

Es busquen estudiants amb motivació per la comunicació i les noves tecnologies

04 abr. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La Fundació Autònoma Solidària, el Postgrau en Economia Social i Solidària i la CORE d’Educació i Ocupabilitat de la UAB organitzen una hackató el dia 28 d’abril (a les 9.30 h) per resoldre reptes comunicatius i tecnològics d’entitats sense ànim de lucre. És una activitat gratuïta, per participar-hi cal fer una inscripció prèvia i assistir-hi amb el portàtil.  

Es busquen estudiants amb motivació per la comunicació i les noves tecnologies

El dia 28 d’abril s'ha organitzat una hackató dirigida especialment a alumnat de la Facultat de Comunicació per resoldre reptes comunicatius d'entitats sense ànim de lucre. Durant la jornada els estudiants tindran l’oportunitat de rebre formació sobre la temàtica, entrar en contacte amb les entitats i professionals participants i utilitzar els espais d'innovació de la UAB, com el Campus MèdiaLab o els UAB Open Labs.

Al matí, a les 9.30h, els participants rebran una formació pràctica sobre comunicació d'entitats d'economia social i solidària, al Disseny Lab de la Facultat d’Enginyeria. A continuació, diverses entitats presentaran els seus reptes comunicatius perquè els estudiants puguin pensar solucions treballant en grups i utilitzant metodologies com el design thinking.

A la tarda, es passarà a la fase de prototipatge en la qual es veuran materialitzades les propostes de solució. L'alumnat podrà utilitzar els espais d’innovació del Campus de la UAB (MèdiaLab, Disseny Lab, Digital Lab i ÀudioLab). En acabar la jornada, es presentaran les propostes davant de les entitats i professionals del sector que avaluaran si alguna de les solucions es pot transformar en realitat a les seves organitzacions.

Els participants, que han d’assistir a la hackató amb el seu ordinador portàtil, rebran un certificat d’assistència. 

Més informació:
Inscripció prèvia

Dins de