Vés al contingut principal
Web de la UAB
UAB Open Labs

Coneix els Labs

Els UAB Open Labs són ecosistemes d'innovació oberta, amb un enfocament sistemàtic de co-creació entre els seus usuaris, ja siguin investigadors, empreses, societat civil o administració pública (els elements del model d’innovació de la Quàdruple Hèlix).

Es configuren com un nou instrument de valorització de productes, de maduració de tecnologies i d’activitats d'experimentació. Són espais oberts d'innovació on investigadors i agents del territori, del sector públic i privat, col·laboren mitjançant l'ús de tecnologies digitals per co-crear coneixement i solucions que donin resposta a necessitats socials.

La UAB té la voluntat que el seu campus esdevingui un espai d'innovació i demostració per a les noves tecnologies i metodologies, tant per a la comunitat investigadora com per al seu entorn productiu i social. Per això s’ha creat la xarxa UAB Open Labs. Es vol que aquesta xarxa actuï de motor per a la innovació digital i social dins del campus i al territori. Està formada per Labs propis de la UAB i Labs en col·laboració amb agents del territori.