Vés al contingut principal
Web de la UAB
UAB Open Labs

Què són els UAB Open Labs

Els UAB Open Labs són ecosistemes d'innovació oberta, amb un enfocament sistemàtic de co-creació entre els seus usuaris, ja siguin investigadors, empreses, societat civil o administració pública (els elements del model d’innovació de la Quàdruple Hèlix).

Es configuren com un nou instrument de valorització de productes, de maduració de tecnologies i d’activitats d'experimentació. Són espais oberts d'innovació on investigadors i agents del territori, del sector públic i privat, col·laboren mitjançant l'ús de tecnologies digitals per co-crear coneixement i solucions que donin resposta a necessitats socials.

La UAB té la voluntat que el seu campus esdevingui un espai d'innovació i demostració per a les noves tecnologies i metodologies, tant per a la comunitat investigadora com per al seu entorn productiu i social. Per això s’ha creat la xarxa UAB Open Labs. Es vol que aquesta xarxa actuï de motor per a la innovació digital i social dins del campus i al territori. Està formada per Labs propis de la UAB i Labs en col·laboració amb agents del territori.