Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
ECIU University

Els participants al micromòdul 'Intercultural Competences' visiten Tolosa

13 maig 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El curs, que va començar al febrer, ha comptat amb la participació d’experts i coaches de la UAB: Laura Santamaria, de la Facultat de Traducció i d’Interpretació; Miquel Àngel Essomba, de la Facultat de Ciències de l’Educació, i Fernando Vilariño, del Centre de Visió per Computador.

Intercanvi ECIU Intercultural Competences Toulouse

L’INSA Toulouse va acollir, del 4 al 8 d’abril, la primera activitat d’intercanvi en el marc del micro-mòdul internacional “Intercultural Competences: Guiding practical insights through Citizen Science”, organitzat de manera col·laborativa per 7 institucions de l’ECIU.

Durant aquests dies, els 25 estudiants participants en l’intercanvi es van reunir amb experts, entrenadors i equips, i han après a autoavaluar les seves habilitats inicials en entorns interculturals, projectes de ciència ciutadana i a identificar la diferència principal entre els antecedents culturals i la comunicació.

Aquest micro-mòdul ha tingut un format híbrid: la major part s’ha dut a terme en un entorn virtual amb l'avaluació feta durant les reunions físiques. L'acte de cloenda a Tolosa s’ha finançat amb un nou mecanisme de finançament del programa Erasmus, el Blended Intensive Program (BIP), que ha permès els estudiants participar en múltiples activitats interculturals, com ara una visita a la ciutat de Tolosa i descobrir la cultura local.

El curs, realitzat per la UAB, l’INSA Groupe (Frància), la Universitat Tecnològica de Kaunas (Lituània), la Universitat de Trento (Itàlia), la Universitat d’Stavanger (Noruega), la Universitat de Twente (Països Baixos) i la Universitat d’Aalborg (Dinamarca), tenia com a objectiu ajudar l’alumnat a determinar i millorar el nivell de competències interculturals amb conferències i entrenament en equip amb els millors experts d'Europa, que s’han aplicat en un projecte internacional sobre ciència ciutadana.

“Intercultural Competences” ha tingut una durada de 9 setmanes i ha comptat amb la participació de 136 alumnes en total, 8 de la UAB.

Intercanvi a Toulouse Intercanvi Toulouse

Dins de