Go to main content
Universitat Autònoma de Barcelona
Department of Applied Economics

La UAB publica el nou llibre de David Castells "La esquiva búsqueda de la prosperidad"

13 Oct 2022
Share by Whatsapp Share by e-mail

El Servei de Publicacions de la UAB publica La esquiva búsqueda de la prosperidad. Una breve historia del pensamiento económico, el nou llibre de la col·lecció El Espejo y la Lámpara escrit per David Castells-Quintana, professor del Departament d’Economia Aplicada de la UAB.

Image of UAB publication David Castells

El llibre resumeix la història del pensament econòmic: des de les idees d'imperis i civilitzacions passades, el pensament econòmic de l'època medieval, les lliçons dels economistes clàssics, el marxisme, l'economia neoclàssica i el keynesianisme, fins al neoliberalisme i les aportacions més importants de l'època moderna. També explora els significats de prosperitat i riquesa y la seva evolució al llarg del temps, la forma en què treballem col·lectivament per a aconseguir-les, i els desafiaments als quals ens enfrontem en la nostra cerca de la prosperitat compartida i el benestar individual.

L’obra està disponible en castellà i en anglès i correspon al volúm 20 de la col·lecció El Espejo y la Lámpara, una sèrie que pretén oferir als lectors obres sorgides de la comunitat universitària la vocació de la qual sigui transcendir-la, sempre des dels valors de la reflexió original, la solidesa i profunditat de pensament, el pluralisme i l’esperit crític, l’interès per l'actual, la cerca de nous horitzons i la voluntat de perduració, així com, en no menor mesura, agilitat i atractiu a l'hora de transmetre els seus sabers.

David Castells-Quintana (Bogotà, 1980) compta amb més de deu anys d'experiència escrivint i publicant per a la comunitat científica i el públic general. En els últims anys ha investigat, ensenyat i escrit sobre els principals desafiaments de la humanitat, incloent la pobresa extrema i les desigualtats, la deterioració política i el col·lapse ecològic.

Within