Imatge jornada doctoral I Jornada d'Estudis Doctorals d'Art i Musicologia

Els propers 16 i 17 de desembre tindrà lloc la celebració de la I Jornada d'Estudis Doctorals del Departament i Musicologia de la UAB (online), per tal d'incentivar l'activitat de recerca i la transferència de coneixement.

[+]
IMG_iconografia "Iconografies queer: màrtirs homoeròtics, hermafrodits i altres hermoses criatures", conferència del Dr. Víctor Ramírez

El Dr. Víctor Ramírez Tur (Universitat de Barcelona) pronunciarà aquesta conferència en el marc de l'assignatura "Iconografia" pels alumnes del grau d'Història de l'Art.

 

 

[+]
imatgesanchez Ajut per a Carles Sánchez de la Cátedra Institucional del Camino de Santiago y de las Peregrinaciones de la Universidade de Santiago de Compostela

Carles Sánchez, professor del Departament d'Art i de Musicologia, ha rebut un ajut per desenvolupar un projecte de recerca en el marc de la Cátedra Institucional del Camino de Santiago y de las Peregrinaciones de la Universidade de Santiago de Compostela. 

 

[+]
Imatge Mauri Conferències de Museologia impartides per Guillem d'Efak i Enric Maurí

Els propers 13 i 27 de novembre Guillem d'Efak i Enric Maurí impartiran una conferència en el marc de l'assignatura de Museologia de la Dra. Teresa Blanch. 

 

 

[+]
Imatge exposició humberto Exposició "Humberto Rivas. Procés creatiu Del 27 de gener al 6 de març la Sala d'Exposicions UAB, a la planta baixa de l'edifici de Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General, acollirà la mostra Humberto Rivas. Procés creatiu, comisariada per José A. Aristizábal i produïda per Cultura en Viu UAB. 


  [+]
Imatge Beca Yerun Un doctorand del Departament d'Art i de Musicologia guanya una beca YERUN Xavier Villanueva, ha estat guardonat amb una beca YERUN. Les YERUN MOBILITY RESEARCH AWARDS són beques competitives adreçades a estudiants de doctorat, post-doctorat i investigadors novells per a fer una estada de recerca en universitats de la xarxa YERUN. 

  [+]
Imatge Cister Seminari Internacional Aragonia Cisterciensis Els dies 28 i 29 de novembre la UAB acollirà la celebració del Seminari Internacional Aragonia Cisterciensis: La cultura arquitectònica i musical als monestirs de Cister.  [+]

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament d'Art i de Musicologia
Edifici B Facultat de Filosofia i Lletres
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 13 70
FAX +34 93 581 20 01

d.artarrobauab.cat

 

 

 

 

2020 Universitat Autònoma de Barcelona