Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Facultat deVeterinària

Acreditació EQAS-Food - CTA

Segell Acreditació 2024 EQAS-FoodEl grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments ha rebut l’acreditació EQAS-FOOD (European Quality Accreditation and Certification System for Food Studies) per part de la ISEKI-FOOD ASSOCIATION, organització europea que vetlla per la qualitat dels estudis en ciència i tecnologia dels aliments. L’acreditació serà vigent fins el 30 de setembre de 2029.

L’associació ISEKI (Integrating Food Science and Engineering Knowledge into the Food Chain), que vetlla per la millora continuada de les titulacions de l’àmbit alimentari, és membre fundador de l'Aliança Europea per a l'Acreditació de Qualitat i Acreditació Específica i Professional (EASPA), una associació sense ànim de lucre que promou exemples de bones pràctiques en garantia de qualitat i desenvolupament de la qualitat a l'Educació Superior Europea.

L’acreditació EQAS-Food reconeix l’alta qualitat dels estudis en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Disposar d’aquesta acreditació contribuirà a facilitar l’establiment de relacions amb altres universitats europees i a augmentar la mobilitat internacional dels estudiants. Pels graduats, millorarà la recerca de feina en altres països, ja que l’acreditació garanteix que tenen els coneixements, habilitats i competències en Ciència i Tecnologia dels Aliments pels quals vetlla l’associació ISEKI des de la seva creació, l’any 2005.