Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació

La Red Innovacom organitza una jornada virtual i gratuïta sobre Intel·ligència Artificial

17 març 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

La Red Innovacom informa que el 22 de març es desenvoluparà una jornada al voltant de la Intel·ligència Artificial com a eix temàtic

innovacom

La Red Innovacom informa que el 22 de març es desenvoluparà una jornada al voltant de la Intel·ligència Artificial com a eix temàtic. La modalitat de la jornada serà virtual i gratuïta i properament s'anunciaran tots els detalls de la sessió.

Al programa previst, destaca la presentació del projecte ‘IVERES Identificación, verificación y respuesta. El estado democrático ante el reto de la desinformación interesada’. La Cátedra RTVE-UAB estarà treballant durant aquest any a la línia de recerca associada al projecte ‘IVERES Identificación, verificación y respuesta. El estado democrático ante el reto de la desinformación interesada’. El grup de treball ja ha iniciat la fase dedicada al disseny d’una interfície d’usuari i ontologia IA per a verificació d’informacions.

Per contextualitzar, el passat 24 de setembre es va presentar el projecte IVERES davant de 150 persones a la 7ª Jornada de Divulgación Científica Science Needs You, unes jornades impulsades per l'Associació Catalana per a la Divulgació Científica (ACDIC) i que van estar formades per tres conferències: ‘Inteligencia Artificial: ¿Qué es y cómo nos afecta?’‘Inteligencia Artificial, claro que sí, pero a fuego lento’ i ‘Oportunidades y amenazas con la Inteligencia Artificial’. Van tenir com a objectiu debatre sobre com fer arribar la intel·ligència artificial als centres universitaris i de recerca per generar vocació entre la joventut.

Dins de