Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Pedagogia Aplicada

Defensa de Tesi Doctoral: Natalie Morales Londoño

05 des. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Natalie Morales va defensar la seva tesi doctoral sobre l’efectivitat de la gamificació en els estudis d’Enginyeria Industrial

Natalie Morales va realitzar la defensa de la seva tesi doctoral titulada "Evaluación de la efectividad de la gamificación en el proceso Enseñanza-Aprendizaje en los estudios de Ingeniería Industrial: Un estudio de caso en el Área de las Operaciones", dirigida pel Dr. José Tejada Fernández de la Universitat Autònoma de Barcelona, emmarcada dins dels estudis de Doctorat en Educació de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB.

El tribunal va estar format per la Dra. Maria Pau Sandín Esteban, de la Universitat de Barcelona, com a presidenta, el Dr. Pedro Jurado de los Santos, de la Universitat Autònoma de Barcelona, com a secretari, i el Dr. Manel Fandos Garrido, de la Universitat Rovira i Virgili, com a vocal.

L'acte de defensa va tenir lloc el dia 13 de desembre de 2023, a les 11,30 hores. Aquesta tesi es va defensar presencialment a la Sala de Graus de la Facultat.

Més informació: Defenses de tesi

Dins de