Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura

Roger Sabà millor expedient acadèmic del màster oficial 2022-2023

30 oct. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Ha estat un dels alumnes mereixedors de reconeixement a la inauguració de l’actual curs acadèmic

Millor expedient

L’expedient acadèmic amb millor nota del màster oficial en Mitjans, Comunicació i Cultura del curs 2022-2023 ha estat el de Roger Sabà (9,18). Per aquesta raó, va ser un dels alumnes que van rebre un reconeixement a la inauguració del curs 2023-2024 a la Facultat, celebrada el 26 d’octubre. L’acte va comptar amb la presència del rector, Javier Lafuente, i el degà, Enric Marin. La conferència inaugural va ser pronunciada pel director de Catalunya Ràdio, Jordi Borda, i va fer referència al centenari de la ràdio a Espanya, que es celebrarà l’any vinent, i a l’actual procés de transformació dels mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

El treball de fi de màster de Roger Sabà, tutoritzat per la professora Marta Rizo, analitzava la percepció de les persones amb diversitat funcional sobre la representació que se’n fa d’elles als mitjans de comunicació i apuntava vies de superació de discriminacions capacitistes. Va obtenir una qualificació de matrícula d’honor.

Sabà continuarà investigant sobre la representació de les persones amb diversitat funcional als mitjans a través del seu projecte de tesi, que desenvoluparà al programa de doctorat del nostre Departament

Dins de