Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics

Seminari Convidat: Dr. Waldo Nogueira

22 maig 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El proper dimecres 22 de Maig a les 12:00 el Dr. Waldo Nogueira, professor al Hannover Medical School. (https://www.vianna.de/01_workgroups/nogueira.html)  ens farà una presentació de la seva activitat en l'àmbit dels nous dispositius auditius per restaurar l'oïda mitjançant l'estimulació elèctrica i acústica del sistema auditiu perifèric i central.

Dr. Waldo Nogueira

El proper més d'Octubre s'incorporarà a la UAB en el marc d'un projecte ATRAE per crear un prototip d'un dispositiu que estimuli el sistema auditiu acústicament i elèctricament. La major part de la investigació es durà a terme en humans, però hi ha marge per dur a terme alguns experiments amb animals.

A part de la xerrada (i d'una altra que farà a l'Institut de Neurociències), estarà disponible durant la setmana del 21 al 24 de maig per entrevistar-se amb investigadors que estiguin interessats. Si és el vostre cas, envieu-li un correu amb la vostra proposta i disponibilitat a NogueiraVazquez.Waldo@mh-hannover.de.

L'enllaç remot a la sessió per als qui no pugueu ser-hi presencialment és: https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_ZGYyYzlmYzMtMDMzMy00N2NlLWI1ZmMtYzAwMjlmMDcwNTI2%40thread.v2/0

Dins de