Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura, i de les Ciències Socials

Taller sobre l'aprenentatge basat en reptes com una proposta de recerca col·laborativa

05 feb. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El dia 24 de gener la Dra. Júlia Llompart va ser convidada a impartir un taller sobre l'aprenentatge basat en reptes com una proposta de recerca col·laborativa en el grup de recerca MIRCo, de la Universitat Autònoma de Madrid, dirigit per la professora Luisa Martín Rojo.

En el taller, es va presentar el projecte de recerca col·laboratiu CULT (Construir una comprensió col·laborativa d'ensenyament i l'aprenentatge per al segle XXI, PID2020-115446RJ-I00, finançat per MCIN/ AEI/10.13039/501100011033) i el seu gènesi. A continuació, es va detallar la metodologia basada en la recerca-acció col·laborativa i l'aprenentatge basat en reptes per a la formació docent que se segueix en el projecte. Finalment, es va obrir un espai de debat sobre la recerca col·laborativa (recerca-acció, PARELL, etnografia col·laborativa…) i els desafiaments i possibilitats que ens ofereix.

El taller va permetre continuar el diàleg i l'intercanvi entre el projecte CULT i el grup de recerca MIRCo i el projecte Equiling.

Dins de