Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura, i de les Ciències Socials

El GREIP col·labora amb els Estudis Doctorals en cicle de conferències: Dr. Sébastien Dubreil

29 nov. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El passat 21 de novembre el grup de recerca GREIP i l'àrea d'estudis de Didàctica de la Llengua i la Literatura van organitzar conjuntament un seminari en línia amb el Dr. Sébastien Dubriel de la Carnegie Mellon University (Pittsburgh, Pensilvània, EUA).

El seminari, que va arribar a un públic de més de 30 acadèmics de tot el món, va ser rebut amb entusiasme per tots els assistents. 

En la seva presentació, el Dr. Dubreil ha abordat com l'enfocament de disseny de jocs pot influir en l'aprenentatge d'una segona llengua. A més a més, s'ha explorat com documentar i organitzar l'aprenentatge dels estudiants de L2 en aquest àmbit, basant-se en l'experiència d'un curs de francès titulat “cultura dels jocs i cultura del joc“. 

La xerrada del Dr. Dubreil va ser fascinant i inspiradora per als professors, formadors de professors i investigadors. Ens hem quedat amb molt en què pensar i amb idees per a enfocaments innovadors tant de l'ensenyament com de la recerca de l'aprenentatge d'idiomes. 

Si voleu assistir a la propera xerrada amb la Dra. Gabriela Prego Vázquez, de la Universitat de Santiago de Compostela, no dubteu en dirigir-vos a aquest enllaç.

Dins de