Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura, i de les Ciències Socials

Defensa de Tesi Doctoral

28 nov. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Katty León defensa la seva tesi doctoral sobre la incidència de la intervenció educativa en la resposta lectora d’estudiants vulnerables

Katty León Zuluaga realitzarà properament la defensa de la seva tesi doctoral titulada "Incidencia de una intervención educativa en la relación con la lectura y las respuestas lectoras de estudiantes de secundaria de alta vulnerabilidad”, codirigida per la Dra. Ana María Margallo González, de la Universitat Autònoma de Barcelona, i el Dr. Felipe Munita Jordán, de la Universidad Austral de Chile, emmarcada dins dels estudis de Doctorat en Educació de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB.

El tribunal està format pel Dr. Dámaso Rabanal Gatica, de la Universidad Austral de Chile, com a president amb connexió en línia, la Dra. Marilisa Birello, de la Universitat Autònoma de Barcelona, com a secretària, i la Dra. Natalia Alzate Alzate, de la Universidad Católica Luís Amigó de Colòmbia, com a vocal i amb participació en línia.

L'acte de defensa tindrà lloc el dia 4 de desembre de 2023, a les 16:00 hores. Aquesta tesi es defensarà semipresencialment al seminari de Màster 2 de la Facultat de Ciències de l’Educació.

 

Més informació: Defenses de tesi

Dins de