Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Cirurgia

L'AEC entrega el Premi Nacional de Cirurgia 2022 a Laura Mora i Neus Ruiz

18 nov. 2022
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

La professora Laura Mora rep el Premi Nacional de Cirurgia 2022 per al millor treball d'aquest àmbit publicat en en una revista nacional o estrangera. El treball guardonat forma part de la tesi doctoral de Neus Ruiz, doctoranda del programa de doctorat en Cirurgia i Ciències Morfològiques de la UAB.

 

aec

L'Associació Espanyola de Cirurgians (AEC) ha atorgat el Premi nacional de Cirurgia 2022 als millors treballs de Cirurgia publicats el 2021 en una revista nacional o estrangera.

El primer premi ha estat concedit al treball d'investigació Efficacy and Safety of Nonantibiotic Outpatient Treatment in Mild Acute Diverticulitis (DINAMO-study) A Multicentre, Randomised, Open-label, Noninferiority Trial“, publicat a Annals of Sugery. Autors: Laura Mora-López, Neus Ruiz-Edo, Oscar Estrada-Ferrer, Maria Luisa Piñana-Campón, Meritxell Labró-Ciurans, Jordi Escuder-Pérez, Ricard Sales-Mallafré, Pere Rebasa-Cladera, Salvador Navarro-Soto, and Xavier Serra-Aracil.

Aquest treball està inclòs en la tesi doctoral de la Dra. Neus Ruiz, alumna del programa de doctorat en Cirurgia i Ciències Morfològiques de la UAB, sota la direcció de la Dra. Laura Mora.

 

Dins de