Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia

La correspondència de Cristina Vicente accessible al DDD

24 gen. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Ja es pot accedir a la correspondència digitalitzada de Cristina Vicente, que va ser investigadora en zoologia i professora del Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d’Ecologia.

Dra. Cristina Vicente, investigadora en Zoologia i professora del Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia
Dra. Cristina Vicente

La correspondència de la Dra. Vicente ha estat digitalitzada i ja és consultable a través del Dipòsit Digital de Documents (DDD).

María Cristina Vicente es va llicenciar en Biologia a la Universitat de Salamanca el 1971. L'any 1979 es va doctorar a la Universitat Autònoma de Barcelona. En el vessant acadèmic i pedagògic la Dra. Vicente va ser professora de la UAB del 1972 fins el 2000. Va donar-hi classes de Zoologia general i de Zoologia dels artròpodes i va assumir diferents càrrecs acadèmics al Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia.

Aquest fons, dipositat a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia, conté l’epistolari professional de la Dra. Vicente, amb 210 cartes que ens demostren que era un referent en l’estudi dels diplòpodes, especialment de la Península Ibèrica. Converses epistolars enriquidores amb altres estudiosos d’àmbit internacional, com ara Jean-Paul Mauriès o Pedro Oromí. Així mateix, hi trobem cartes on col·labora i participa en diferents congressos internacionals de miriàpodes.

Accés a la correspondència digitalitzada

Més informació sobre el Fons personal de Cristina Vicente

Dins de