UAB

Presentació

Vídeo del Grau de Turisme

 El grau de Turisme de la UAB ofereix un model de formació innovador, amb una docència rigorosa, molt vinculada a la pràctica professional i amb un alt grau d’especialització. L’estudiant obtindrà un coneixement general del turisme i dels àmbits específics de gestió i planificació d’aquest sector a nivell d'organitzacions, d'activitats, destinacions, productes i recursos.

Els estudis, impartits per l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, combinen aspectes humanístics, habilitats de comunicació, tècniques específiques de treball i eines informàtiques. Els alumnes reben un seguiment acadèmic individualitzat adreçat a personalitzar la seva orientació laboral; reforçant les seves habilitats comunicatives en, com a mínim, tres idiomes estrangers, a través d’intercanvis amb altres països i assignatures impartides en anglès.

El grau de Turisme ofereix tres especialitats: Gestió d'Empresa Turística, Planificació Turística i Comercialització, i Gestió Hotelera. Aquestes mencions responen a la demanda de professionals del sector, als perfils i sortides laborals en els diversos àmbits, a la diversitat d'entitats turístiques, als múltiples subsectors del turisme, a la segmentació en nivells de responsabilitat professional, a la gestió de les empreses i a la planificació del turisme.

Des del primer moment, el grau facilita el contacte de l’estudiant amb l’entorn real del sector, a través de pràctiques en entitats de primer nivell, tant nacionals com a internacionals, una borsa de treball específica que facilita la seva projecció professional al mercat laboral i un Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries. A més, l’Hotel Campus, situat al mateix campus de la Universitat, garanteix l’escenari precís per a l’aplicació pràctica dels coneixements teòrics.

Perfil de l’estudiant

Aquest grau s'adreça a estudiants interessats en formar-se com a professionals polivalents del món del turisme, creatius i emprenedors, amb una actitud col·laboradora, participativa i a la vegada crítica i responsable que els permeti prendre les seves pròpies decisions, i amb una actitud receptiva per a adquirir sòlids coneixements, competències i habilitats per gestionar, dirigir i organitzar, en els diferents camps del sector turístic.

Sortides professionals

Per la seva versatilitat, les persones graduades en Turisme poden desenvolupar l'activitat professional en molts àmbits d'actuació dins de les empreses del sector turístic i altres sectors relacionats. Els sectors principals d'ocupació són:

  • Establiments, serveis, entitats de promoció i oficines de turisme.
  • Empreses relacionades amb l'oferta turística complementària vinculada al lloc de destinació i a les activitats de turisme temàtic.
  • Empreses d'allotjament. Departaments de recepció, banquets i convencions, qualitat, atenció al client, personal de compres i comercial.
  • Empreses relacionades amb la creació, la distribució i la comercialització de productes i tasques d'assessorament a majoristes turístics i agents de viatge.
  • Investigació turística en institucions públiques i privades.
  • Consultoria.
  • Docència.
  • Creació d'una empresa pròpia.
L'escola disposa de borsa de treball específica amb una inserció laboral de mes de 86%.

Avaluació

Per millorar l'aprenentatge es combinen l'avaluació continuada , l'assistència a activitats, els exàmens i la resolució de casos pràctics.

Horaris

La docència s'imparteix en torn de matí. Podeu consultar-los aquí:

Calendari acadèmic

Calendari acadèmic Grau Turisme

Recursos d'aprenentatge

Recursos d'aprenentatge

Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera (centre adscrit)
http://www.uab.cat/turisme-direccio-hotelera/
Campus de Bellaterra
Codi de preinscripció: 21059
120 places
Nombre de crèdits: 240
Durada: 4 anys
Idioma: Català, castellà i anglès.
Preu per crèdit: 82 euros
Beques específiques: 8 beques d'ajut i suport a la promoció
2 beques de suport a la recerca
1 beca d'excel·lència acadèmica per a estudiants al centre
Consulteu-ne les dotacions a l'Escola.
Presencial.
Període lectiu: Semestral.
Règim d’estudi: Temps complet.
Títol que s'obté: graduat/da en Turisme
Ciències Socials i Jurídiques

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició