UAB

Presentació

Vídeo del Grau de Turisme

Consulta tota la informació de matrícula

El grau en Turisme ofereix a l'estudiant un model de formació innovador, que li proporciona coneixements generals de gestió i planificació d'organitzacions, d'activitats, destinacions, productes i recursos.

Els estudis, impartits per l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera i estretament vinculats a la pràctica professional, combinen aspectes humanístics, habilitats de comunicació, tècniques específiques de treball i eines informàtiques. Els estudiants reben un seguiment acadèmic individualitzat adreçat a personalitzar la seva orientació laboral, tot reforçant les seves habilitats comunicatives en, com a mínim, tres idiomes estrangers, mitjançant intercanvis amb més de 30 universitats arreu del món i assignatures impartides en anglès.

A l'apartat El Grau en Xifres es poden consultar dades estadístiques sobre la titulació.

El grau facilita el contacte de l’estudiant amb l’entorn real del sector, a través de pràctiques en més de 600 entitats de primer nivell, tant nacionals com internacionals, una borsa de treball específica amb un 86% d'inserció laboral que afavoreix la seva projecció professional i un Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries. A més, l’Hotel Campus, situat al mateix campus de la Universitat, garanteix l’escenari idoni per a l’aplicació pràctica dels coneixements teòrics.

El grau en Turisme compta amb tres especialitats: Gestió d'Empresa Turística, Planificació Turística i Comercialització, i Gestió Hotelera, que responen a la diversitat pròpia del sector turístic pel que fa a demanda de professionals, perfils i sortides laborals, tipus d'entitats turístiques, múltiples subsectors, segmentació en nivells de responsabilitat, gestió de les empreses i planificació del turisme.

Perfil de l’estudiant

Aquest grau s'adreça a estudiants interessats en formar-se com a professionals polivalents del món del turisme, creatius i emprenedors, amb una actitud col·laboradora, participativa i a la vegada crítica i responsable que els permeti prendre les seves pròpies decisions, i amb una actitud receptiva per a adquirir sòlids coneixements, competències i habilitats per gestionar, dirigir i organitzar, en els diferents camps del sector turístic.

Sortides professionals

Per la seva versatilitat, les persones graduades en Turisme poden desenvolupar l'activitat professional en molts àmbits d'actuació dins de les empreses del sector turístic i altres sectors relacionats. Els sectors principals d'ocupació són:

  • Establiments, serveis, entitats de promoció i oficines de turisme.
  • Empreses relacionades amb l'oferta turística complementària vinculada al lloc de destinació i a les activitats de turisme temàtic.
  • Empreses d'allotjament. Departaments de recepció, banquets i convencions, qualitat, atenció al client, personal de compres i comercial.
  • Empreses relacionades amb la creació, la distribució i la comercialització de productes i tasques d'assessorament a majoristes turístics i agents de viatge.
  • Investigació turística en institucions públiques i privades.
  • Consultoria.
  • Docència.
  • Creació d'una empresa pròpia.
L'escola disposa de borsa de treball específica amb una inserció laboral de mes de 86%.

Professorat

Consulta el llistat de professors

Avaluació

Per millorar l'aprenentatge es combinen l'avaluació continuada , l'assistència a activitats, els exàmens i la resolució de casos pràctics.

Horaris

La docència s'imparteix en torn de matí. Podeu consultar-los aquí:

Calendari acadèmic

Calendari acadèmic Grau Turisme

Recursos d'aprenentatge

Recursos d'aprenentatge

Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera (centre adscrit)
http://www.uab.cat/turisme-direccio-hotelera/
Campus de Bellaterra
Codi de preinscripció: 21059
120 places
Nombre de crèdits: 240
Durada: 4 anys
Idioma: Català, castellà i anglès.
Preu per crèdit: 82 euros
Beques específiques: 8 beques d'ajut i suport a la promoció
2 beques de suport a la recerca
1 beca d'excel·lència acadèmica per a estudiants al centre
Consulteu-ne les dotacions a l'Escola.
Presencial.
Període lectiu: Semestral.
Règim d’estudi: Temps complet.
Títol que s'obté: graduat/da en Turisme
Ciències Socials i Jurídiques

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició