UAB

Presentaciķ

Els continguts del màster de Drets Sociolaborals possibiliten tant donar una formació adequada a tots aquells professionals de l'àmbit de les relacions sociolaborals, com establir una carrera investigadora de qualitat que permeti continuar els estudis a través dels programes de doctorat.

L'ordenament jurídic laboral i de protecció social, com a ciència jurídica, requereix personal investigador qualificat, capacitat per perfeccionar les normes, per formular propostes d'interpretació d'aquestes i per adaptar-les permanentment d'acord amb les normes sociolaborals supraestatals i internacionals.
 

Així mateix, en l'àmbit universitari és imprescindible dissenyar itineraris de formació que permetin que, després d'obtenir el títol de grau, la capacitat investigadora de l'estudiant pugui desenvolupar-se amb continuïtat a través dels corresponents estudis de màster vinculats a un programa de doctorat, amb la finalitat de formar doctors en la disciplina jurídica referenciada.

Actualment, els canvis socials se succeeixen amb tanta rapidesa i intensitat que és imprescindible potenciar estudis avançats que donin resposta tant a les noves exigències del món del treball del present i del futur immediat, com a la necessitat de potenciar la recerca en el marc de la Universitat.

 

Sortides professionals

El màster de Drets Sociolaborals potencia (no és requisit estricte) les sortides professionals de les persones que volen dedicar-se a l'activitat d'assessorament laboral i de Seguretat Social (graduats socials, advocats, altres professionals) o bé a la gestió de recursos humans a l'empresa o a l'Administració Pública. Alhora, el màster permet una completa actualització a professionals en exercici en atenció als canvis freqüents i profunds experimentats per la normativa laboral i de Seguretat Social. Així mateix, el màster recull un perfil investigador dissenyat per a les persones que volen dedicar-se a la recerca.

Horaris

Horari i aulari

Māster Oficial UAB

30 places
Presencial
Crčdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripciķ 12/01/2018
Veure el calendari
Preinscripciķ oberta
Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2017-2018.
75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2018-2019.
Centre: Facultat de Dret
http://www.uab.cat/dret/
Idioma:Castellā.

Si tens dubtes o vols més informaciķ pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrās un correu de confirmaciķ de la teva peticiķ

Web del māster http://www.uab.cat/departament/dret-public-ciencies-historicojuridiques/