Dia de les Famílies de la UAB 2018

L'Escola presentarà el Grau en Prevenció i Seguretat Integral al Dia de les Famílies de la UAB

L'Autònoma celebrarà, el dissabte 5 de maig, el Dia de les Famílies, una jornada per donar a conèixer als futurs estudiants i a les seves famílies l'oferta d'estudis i el Campus de la Universitat. L'Escola realitzarà dos torns de xerrades informatives: el 1r a les 9:30 h, i el 2n a les 11:30 h sobre el Grau en Prevenció i Seguretat Integral (modalitats presencial i online). Cal inscripció prèvia. Llegir més

Perspectives en l'ús dels drons per part dels cossos policials

El coordinador del Curs de Pilots i Operadors de Drons, Joan Pérez i Arteaga, va participar en una taula rodona sobre la videovigilància en el món local, el passat 18 d’abril, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), on va explicar les condicions perquè un cos policial operi drons. 
Llegir més

Estudiants del Grau visiten l’empresa Ferrimax

Alumnes de diferents cursos del Grau en Prevenció i Seguretat Integral varen tenir accés a les intal·lacions de Ferrimax, empresa dedicada al sector de la seguretat física. A la visita, els estudiants varen poder conèixer l’estructura departamental de l’empresa i les diferents fases del procés de fabricació dels seus productes.
Llegir més

Agenda

Veure tota l'agenda

Twitter

Veure més tweets

Benvinguts a l'Escola

Serveis


L'horari d'atenció al públic de Gestió Acadèmica és:

De 8:30 h a 14 hores i de 15 h a 20 hores.

Veure més avisos