Avisos

Segon període modificació de matrícula: del 12 al 16 de febrer de 2018

[31/01/2018]

En el segon termini de modificació de matrícula només es podran fer modificacions corresponents a assignatures que s'imparteixin durant el segon semestre (per fer un canvi de grup, una anul·lació d'assignatures o una ampliació). Excepcionalment es podrà autoritzar fer modificacions d’assignatures anuals.

Per fer-ho, cal abonar la taxa vigent establerta pel centre (27,27 euros) el període del 12 al 16 de febrer i presentar la sol·licitud de modificació de matrícula, que et pots descarregar aquí Sol·licitud modificació de matrícula
 
Consulta més informació important a la notícia de portada 

Resolució de les beques de suport a les activitats de promoció de FUABformació

[12/12/2017] S'ha publicat la resolució de les 28 beques de suport a les activitats de promoció de la FUABformació, per a estudiants de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, l'Escola de Prevenció i Seguretat Integral, i UAB Formació Professional.

Les places van destinades a la realització de tasques de col·laboració a les diferents activitats de promoció de les Escoles de FUABformació: Jornades de Portes Obertes, Saló de l'Ensenyament, Workshops, i altres esdeveniments que es portin a terme als centres.

Podeu consultar la resolució de les beques, clicant sobre aquest enllaç.

Fe d'errates de l'acord tercer de la resolució.

Sol·licitud del número de matrícula

[19/06/2017] Del 19 al 25 de juny s'obre el període de sol·licitud de número de matrícula per estudiants de 2n, 3er i 4rt curs de Grau. Fes la sol·licitud clicant en aquest formulari.

Veure més avisos