VII Jornada de Traducció i Interpretació als Serveis Públics

Traducció i Interpretació en els processos penals​: el dret d'informació i la qualitat de la interpretació com a factors de garantia del procés penal.

29/05/2017

El Màster de Traducció jurídica i Interpretació judicial i el grup MIRAS organitzen la VII Jornada de Traducció i Interpretació als Serveis Públics a Catalunya. Traducció i Interpretació en els processos penals: el dret d'informació i la qualitat de la interpretació com a factors de garantia del procés penal. L’acte se celebrarà divendres 7 de juliol de 2017, de 9 a 14 h. a la Sala d’actes del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia, Carrer Ausiàs March, 40, Barcelona.

Hi intervindran l’Il·lustríssim Dr. Javier Hernández García, President de l’Audiència Provincial de Tarragona, la Dra. Sandra Hale, de la Universitat de New South Wales, Australia i els investigadors del projecte TIPp (Traducció i Interpretació en els processos penals), que presentaran els resultats del projecte de recerca.
 
La inscripció gratuïta haurà de formalitzar-se abans del 26 de juny a través de l’enllaç següent : INSCRIPCIÓ VII JORNADA
 
En finalitzar la jornada es lliuraran certificats d’assistència.