Presentació dels programes de voluntariat de la FAS

El dimecres 25 d’octubre a la una, a l’aula 4 de la Facultat de Traducció i d’Interpretació, la Fundació Autònoma Solidària farà una presentación dels programes de voluntariat.

13/10/2017

Vols viure noves experiències, donar un cop de mà amb allò que fas bé o aprendre de gent nova? Doncs vine a informar-te a la Facultat de Traducció i d’Interpretació el dia 25 d’octubre a la una (aula 4) i apunta’t al Comando Voluntariat!
 
Propostes de voluntariat a la Fundació Autònoma Solidària
 
Àmbit de la justícia. El programa de justíciacontribueix a trencar l’aïllament i a afavorir la integració i reinserció social de les persones privades de llibertat.

Àmbit medi ambiental. El programa de medi ambientconstrueix una universitat més responsable amb el seu territori a través de l’educació ambiental del campus.

Ambit refugi. El programa de refugicontribueix a la integració de les persones sol·licitants d’asil residents a la UAB.

Àmbit salut. El programa de salutsensibilitza sobre drogues, sexualitat i alimentació a la UAB.
 
Ambit socioeducatiu. Els programes de Mentoria Juvenil, CROMA, UniXo Let’s Gotreballen directament amb infants i joves d’escoles i instituts de l’entorn UAB.

Àmbit sociosanitari. El programa sociosanitaripermet compartir temps

 

Notícies relacionades

Helena Garcia Melero durant la masterclass sobre La Marató

Èxit de la "masterclass" sobre el model comunicatiu de La Marató de TV3

L'Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació va acollir, el 30 de novembre passat, la primera de les tres masterclass sobre La Marató de TV3 que s'impartiran a la UAB aquest curs. Els aspectes comunicatius que han convertit aquest projecte en una referència com a telemarató solidària van centrar aquesta primera classe magistral. Llegir més

Totes les notícies