Presentació de les Pràctiques Externes del Grau d’Humanitats

PE Humanitats
PE Humanitats

El proper dilluns 19 de juny, a les 12h, a l’aula 211, el Grau d’Humanitats mostrarà el que ha estat la seva oferta de pràctiques externes durant el curs 2016-2017. Durant aquesta sessió, que és oberta a tothom, els estudiants que han cursat aquesta assignatura exposaran les seves experiències. També es presentaran algunes ofertes de pràctiques per al curs 2017-2018.

14/06/2017

Les pràctiques externes del Grau d’Humanitats és una assignatura optativa de 6 crèdits que s’acostuma a realitzar durant el darrer any d’estudis. Es tracta d’una oferta de formació en què els alumnes exerciten formes d’aprenentatge diferents a les habituals. Les pràctiques externes permeten a l’estudiant desenvolupar competències professionals i fer un primer tempteig en la inserció professional futura, donant-li més possibilitats de trobar feina, consolidar o encarar una via laboral en el temps futur un cop acabats els estudis de grau.

De cara al curs 2017-2018, l’assignatura de Pràctiques Externes ofereix estades a editorials i llibreries, museus i centres d’art, ràdios i premsa i fent recerca a la universitat, entre altres. A més, la Facultat compta amb un conveni amb la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana (CCEPC), que permet als estudiants fer les pràctiques a més de 130 centres d’estudi que treballen en la promoció i la difusió del patrimoni cultural i altres temes humanístics. Una altra possibilitat és el programa Erasmus Pràctiques, que permet l’estada en una entitat d’acollida d’un altre país participant.

Més informació: PE Humanitats
Cartell de l'acte

 

Notícies relacionades

Totes les notícies