Presentació de les Pràctiques Externes del Grau d’Humanitats

PE Humanitats

El proper dilluns 19 de juny, a les 12h, a l’aula 211, el Grau d’Humanitats mostrarà el que ha estat la seva oferta de pràctiques externes durant el curs 2016-2017. Durant aquesta sessió, que és oberta a tothom, els estudiants que han cursat aquesta assignatura exposaran les seves experiències. També es presentaran algunes ofertes de pràctiques per al curs 2017-2018.

14/06/2017

Les pràctiques externes del Grau d’Humanitats és una assignatura optativa de 6 crèdits que s’acostuma a realitzar durant el darrer any d’estudis. Es tracta d’una oferta de formació en què els alumnes exerciten formes d’aprenentatge diferents a les habituals. Les pràctiques externes permeten a l’estudiant desenvolupar competències professionals i fer un primer tempteig en la inserció professional futura, donant-li més possibilitats de trobar feina, consolidar o encarar una via laboral en el temps futur un cop acabats els estudis de grau.

De cara al curs 2017-2018, l’assignatura de Pràctiques Externes ofereix estades a editorials i llibreries, museus i centres d’art, ràdios i premsa i fent recerca a la universitat, entre altres. A més, la Facultat compta amb un conveni amb la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana (CCEPC), que permet als estudiants fer les pràctiques a més de 130 centres d’estudi que treballen en la promoció i la difusió del patrimoni cultural i altres temes humanístics. Una altra possibilitat és el programa Erasmus Pràctiques, que permet l’estada en una entitat d’acollida d’un altre país participant.

Més informació: PE Humanitats
Cartell de l'acte

 

Notícies relacionades

Les humanitats digitals, a debat

La Xarxa d'Humanitats Digitals de la UAB organitza per primera vegada, el 18 i 19 d'abril a la Facultat de Filosofia i Lletres i l'Escola d'Enginyeria de la UAB, unes jornades per donar visibilitat a les humanitats digitals i mostrar els projectes que estan desenvolupant els grups i centres de recerca de la UAB en aquest àmbit. Llegir més

La UAB organitza una Caminada especial pel 50 aniversari de la UAB

En el marc del 50è aniversari de la UAB l'Oficina de Medi Ambient ha organitzat una caminada el dijous, 19 d'abril, que fa un recorregut pels indrets més emblemàtics del campus. La ruta -que forma part de la Setmana Saludable i Sostenible- vol despertar l’interès de totes aquelles persones que vulguin saber més de la universitat i els canvis que hi ha hagut en el seu territori. Llegir més

Totes les notícies