La FAS premia els Treballs de Fi de Grau de dues alumnes de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Premis FAS TFG

Ariadna Alonso i Candela Blanco són les alumnes a qui la Fundació Autònoma Solidària ha atorgat el Premi TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global.

30/12/2017

La Fundació Autònoma Solidària ha premiat dues alumnes de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia en la 1a edició dels Premis TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global. Aquesta convocatòria de premis està destinada a guardonar els millors treballs en l’àmbit del desenvolupament sostenible i la justícia global realitzats per estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona durant el curs acadèmic 2016-2017.
 
Les alumnes premiades són Ariadna Alonso Cazorla pel seu treball Estudi sobre el Movimento dos Trabalhadores Rurais Sem Terra: Implementació de la reforma agrària per transformar la societat i Candela Blanco Martínez, pel seu treball Perpetradores/as israelís. Aproximación comprensiva a mujeres y hombres israelís partícipes de la violencia sobre el pueblo palestino: Corrientes y perpetradores/as.
 
El reconeixement a les persones premiades se celebrarà en una entrega de premis que tindrà lloc el dimarts 6 de febrer a les 13:00h, a la Sala de Teatre de Plaça Cívica de la UAB. A l’acte hi intervindran la Vicerectora d’Alumnat i Ocupabilitat, Sara Moreno; el director de la Fundació Autònoma Solidària, Jordi Prat; i les persones guanyadores, que rebran un diploma acreditatiu del premi i una litografia.
 
Amb aquesta iniciativa la FAS pretén visibilitzar i reconèixer els treballs realitzats entorn als Objectius de Desenvolupament Sostenible i fomentar la recerca en aquestes temàtiques per part de l’alumnat universitari.
 
Podeu consultar el llistat de treballs premiats en la 1a edició dels Premis als Millors TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global aquí. Si voleu saber-ne més, podeu consultar el web de la Fundació Autònoma Solidària.

Durant el curs que ve se celebrarà la II edició dels Premis TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global. El termini per a la presentació de les sol·licituds és el 21 de setembre de 2018. Les bases de la convocatòria, així com les plantilles de carta del tutor/a i carta de presentació que l’estudiant ha de presentar es troben disponibles als següents enllaços:


També podeu consultar el programa de l'acte en el següent enllaç. 

Més informació: Programa Premis TFG FAS 2018

 

Notícies relacionades

Totes les notícies