Inscripció oberta al Dia de les Famílies: places limitades!

Visites guiades per totes les facultats i la Vila Universitària i servei gratuït de busos per tot el campus. Vine a visitar la UAB amb la teva família el pròxim el dissabte 5 de maig!

13/03/2018

T’agradaria visitar la UAB amb els de casa? Vine el 5 de maig al Dia de les Famílies! Com cada any per aquestes dates, el campus s’obrirà a tots els estudiantes de Batxillerat i CFGS i a les seves famílies. No t’ho perdis, inscriu-te ara!

L’objectiu del Dia de les Famílies és apropar les facultats, escoles i serveis de la UAB als joves i els seus familiars, així com presentar globalment l’oferta formativa de la nostra Universitat . Com en les edicions anteriors, el pròxim 5 de maig es realitzaran visites guiades per totes les facultats i escoles de la UAB. Pots escollir quin grau és del teu interès i anar a veure el centre on s’imparteix; el professorat serà l’encarregat de guiar-te per les aules, laboratoris o platós dels diferents edificis. 

Aquest any hi haurà dos torns de visites guiades, que començaran a les 9:30h i a les 11:30h, respectivament, a cada facultat o escola. Els habitatges de la Vila Universitària es podran visitar entre  les 12-13h i les 14-15h. Paral·lelament i durant tot el matí, funcionarà, també, un servei gratuït de busos pel campus, perquè puguis conèixer les instal·lacions que brinda: les biblioteques, l’Hemeroteca, el Servei d’Activitat Física (SAF),  els bars i restaurants, la Sala de Cinema i la Sala de Teatre... i molt més! 

Per a tots aquells que tinguin dubtes específics sobre el contingut i el format d’algun grau concret, recomanem assistir, primer, al Saló de l’Ensenyament, que té lloc els dies 14, 15, 16, 17 i 18 de març. El Dia de les Famílies és una molt bona ocasió per completar la informació i conèixer la nostra Universitat des dins i, especialment, els seus serveis  i instal·lacions.

Recorda inscriure’t aviat: les places són limitades! Tens fins el 15 d’abril per realitzar la sol·licitud. En el cas d’apuntar-te un cop l’aforament ja estigui complet, restaràs a la llista d’espera i  t’avisarem quan s’alliberi alguna plaça.

Inscriu-te aquí. T’esperem!

 

Notícies relacionades

Període de canvi d'estudis

Des de la Facultat de Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona us comuniquem que teniu obert el període de canvi d'estudis.

La sol·licitud del Canvi d'Estudis es podrà realitzar del dia 1 de Març al dia 03 d'Abril.


Llegir més

Totes les notícies