II Seminari internacional sobre migracions xineses a l’Estat Espanyol

Dong

Aquest seminari té com a objectiu reunir la recerca que s’està desenvolupant actualment sobre migració xinesa a l’Estat Espanyol per tal d’examinar-ne els canvis i les continuïtats i detectar les necessitats investigadores per a poder orientar les polítiques publiques.

14/07/2017

El Centre d’Estudis i Recerca sobre Àsia Oriental (CERAO) i el Grup de Recerca InterAsia, amb la Col·laboració de la FTI i el Departament de Traducció i d’Interpretació i d’Estudis de l’Àsia Oriental de la UAB, organitzen el II Seminari Internacional sobre migracions xineses a l'Estat Espanyol, que tindrà lloc el 13 i el 14 de juliol a l'aula 003 de la Facultat, i que tractarà d'examinar els canvis i continuitats sobre la migració xinesa a Espanya amb l'objectiu de poder orientar les polítiques públiques.   

En els darrers anys la mobilitat i els fluxos migratoris entre Xina i l’Estat Espanyol s’han vist transformats a causa dels canvis estructurals globals i locals que estan propiciant noves realitats i formes de mobilitat. L’emergència d’aquests nous fenòmens en relació a la presencia de persones d’origen xinès a l’Estat Espanyol també té repercussions en els vincles transnacionals entre ambdós països.

En aquest context, el seminari té com a objectiu reunir la recerca que s’està
desenvolupant actualment per tal d’examinar els canvis i les continuïtats en l’àmbit de la migració xinesa a l’Estat Espanyol i detectar les necessitats investigadores per a poder orientar les polítiques publiques.

 

Notícies relacionades

El Servei de Biblioteques estrena web

Coincidint amb l'inici de curs, s'ha renovat una de les pàgines web més visitades del portal de la UAB, la del Servei de Biblioteques: www.uab.cat/biblioteques. S'ha canviat el disseny, s'ha adaptat als dispositius mòbils i s'ha transformat la manera com es presenten els recursos, per tal de facilitar la cerca d'informació als usuaris. Llegir més

Totes les notícies