II Seminari internacional sobre migracions xineses a l’Estat Espanyol

Dong

Aquest seminari té com a objectiu reunir la recerca que s’està desenvolupant actualment sobre migració xinesa a l’Estat Espanyol per tal d’examinar-ne els canvis i les continuïtats i detectar les necessitats investigadores per a poder orientar les polítiques publiques.

14/07/2017

El Centre d’Estudis i Recerca sobre Àsia Oriental (CERAO) i el Grup de Recerca InterAsia, amb la Col·laboració de la FTI i el Departament de Traducció i d’Interpretació i d’Estudis de l’Àsia Oriental de la UAB, organitzen el II Seminari Internacional sobre migracions xineses a l'Estat Espanyol, que tindrà lloc el 13 i el 14 de juliol a l'aula 003 de la Facultat, i que tractarà d'examinar els canvis i continuitats sobre la migració xinesa a Espanya amb l'objectiu de poder orientar les polítiques públiques.   

En els darrers anys la mobilitat i els fluxos migratoris entre Xina i l’Estat Espanyol s’han vist transformats a causa dels canvis estructurals globals i locals que estan propiciant noves realitats i formes de mobilitat. L’emergència d’aquests nous fenòmens en relació a la presencia de persones d’origen xinès a l’Estat Espanyol també té repercussions en els vincles transnacionals entre ambdós països.

En aquest context, el seminari té com a objectiu reunir la recerca que s’està
desenvolupant actualment per tal d’examinar els canvis i les continuïtats en l’àmbit de la migració xinesa a l’Estat Espanyol i detectar les necessitats investigadores per a poder orientar les polítiques publiques.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies