Concert d'aniversari de la Facultat de Traducció i d'Interpretació i la Facultat de Filosofia i Lletres

IMG171205Concert

El proper dimarts 19 de desembre a les 19.00h la Facultat de Traducció i d’Interpretació, juntament amb la Facultat de Filosofia i Lletres, organitzen un concert simfònic amb l’Orquestra Simfònica Tekhné. El concert s’emmarca en la celebració del 25è i 50è aniversaris de les facultats, i del 50è aniversari de la UAB. 

28/12/2017

L’acte tindrà lloc a l’Auditori de la UAB, ubicat a la Facultat de Filosofia i Lletres. El programa té com a peça principal la interpretació de la Simfonia n. 7 de L. van Beethoven. 

La Simfònica Tekhné és una formació orquestral amb una plantilla de més de 60 músics destinada a donar continuïtat als estudiants de Grau Mig que no es dediquen professionalment a la música. Alhora és una plataforma de llançament per als estudiants dels primers cursos de Grau Superior i per a directors joves, que poden accedir a la direcció de l'orquestra de manera rotatòria.

L'orquestra està gestionada pels músics mateixos, que en són socis i n'escullen els òrgans de govern. De la mateixa manera, els músics s'organitzen de forma assembleària en diferents comissions que assumeixen les tasques diàries de gestió. El projecte és únic i innovador a l’Estat Espanyol; a Europa existeixen orquestres joves d'aquest tipus, però no a casa nostra, on la Tekhné és referència en el món amateur o semi professional.

El concert, obert a tota la comunitat universitària i acompanyants, clourà amb un refrigeri ofert al vestíbul de la Facultat de Filosofia i Lletres, a la sortida de l’Auditori. A efectes organitzatius cal confirmar l’assistència emplenant el formulari ad hoc.

Programa

1a part
Simfonia n. 7 – L. V. Beethoven

Descans 15 min

2a part
En les estepes de l’Àsia central – A. Borodin
Le hot coffee suite – Adri Mena (estrena)
«Scherzo» de la Simfonia n. 1, Titan – G. Mahler

Director: Gerard Pastor

 

Notícies relacionades

Campus de la UAB

Serveis disponibles al campus de la UAB durant el mes d'agost

Durant l'agost, els serveis del campus de la UAB funcionaran amb horaris especials o romandran tancats alguns dies. A més, fins al 2 de setembre hi haurà afectacions al servei de FGC a la línia Barcelona-Vallès: no hi haurà servei entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu/Gràcia ni entre les estacions de Bellaterra i Can Feu/Gràcia Llegir més

Totes les notícies