Accés per Canvi d'Estudis i per Convalidació d'Estudis als Graus de la Facultat

A partir de l'1 de març s'obre l'Accés per Canvi d'Estudis i per Convalidació d'Estudis als Graus de la Facultat de Filosofia i Lletres.

16/02/2017

Consulta en aquest enllaç el número de places que s'oferten per la via d'Accés per Canvi d'Estudis, així com el calendari del procés.

Consulta en aquest altre enllaç el número de places que s'oferten per la via d'Accés per Convalidació d'Estudis, així com el calendari del procés.

 

Notícies relacionades

La UAB nomena doctor honoris causa Josep Maria Flotats

La UAB investirà dos nous doctors honoris causa, Josep Maria Flotats, referent internacional de l’art dramàtic, a proposta de la Facultat de Filosofia i Lletres, i Margarita Salas, destacada bioquímica i deixebla de Severo Ochoa, a proposta de la Facultat de Ciències. Llegir més

Una performance de Joan Casellas per commemorar el naixement del dadaisme

El dia 29 de març a les 11:30h tindrà lloc una performance dadaista, a càrrec de l'artista Joan Casellas, a l’aula 603 i al vestíbul d’accés als Departaments de Prehistòria i Antropologia, per commemorar el naixement del moviment estètic i literari entre 1916 i 1917 i, en concret, l’exposició de La Fontaine de M. Duchamp (2017). Llegir més

Totes les notícies