Beques CSC 2015

Informació general i bases

 
Bases de la beca
Protocol Beques CSC (DOC  MB)
 
 
Objectiu
El China Scholarship Council (CSC), des de fa 8 anys, convoca anualment 6.000 beques destinades fonamentalment a què estudiants xinesos vagin a fer els seus estudis de doctorat a l’estranger. El CSC distribueix aquestes places entre les 100 millors universitats xineses i aquestes seleccionen els seus millors candidats. Cal remarcar que els estudiants que aquestes universitats proposen són llicenciats que, tot i estar molt qualificats, no sempre poden accedir als programes de doctorat en el seu país, que no donen abast a la nombrosa demanda que reben.


En el marc del conveni signat entre la UAB i el CSC hem de comunicar a aquest organisme quina oferta d’investigadors d’acollida de doctorands fa la UAB per a l'any 2015. És per aquesta raó que us demanem que, amb data límit del 21 de novembre, ens indiqueuquins investigadors tenen interès a acollir estudiants de doctorat i en quines línies de recerca emmarcades en un programa de doctorat, amb projecte vigent, aquest estudiant realitzaria la seva tesi doctoral. Us volem recordar que l'acollida d'un estudiant de doctorat amb beca CSC comporta el compromís de dirigir la seva tesi en un termini de tres anys (prorrogable a quatre). Finalitzat aquest període, el CSC no es fa càrrec de les despeses generades per l'estudiant.
 
Nombre de beques convocades
Beques CSC (China Scholarship Council)
 
Grau de Matemàtiques Estudiar Matemàtiques, Matemàtiques + Física a la UAB. Més info.

 

Grau d'Estadística Aplicada Estudiar Estadística Aplicada a la UAB. Nou grau. Conjunt amb la Universitat de Vic. Més info.

 

Facultat de Ciències Facultat de Ciències

 

Dissabtes de les Matemàtiques Estàs pensant en estudiar Matemàtiques?

 

Modelling for Science and Engineering Modelling for Science and Engineering

 

Biblioteques de la UAB Web de les Biblioteques de la UAB

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Matemàtiques
Edifici C Facultat de Ciències
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 13 04
FAX +34 93 581 27 90

d.matematiques@uab.cat
web

 

 

 

 

2023 Universitat Autònoma de Barcelona