Serveis Allotjament, restaurants, servei mèdic... Tot el que necessites ho trobaràs al campus

Transports i com arribar

Transport i com arribar

El campus de la UAB està connectat amb Barcelona i l'entorn del Vallès per diverses modalitats de transport.

En tren

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC):
Línia Barcelona/Sabadell (S2) i Barcelona/UAB (S55). Si vols arribar al centre del Campus, tria la parada Universitat Autònoma; si has d'anar a Vila Universitària o l'Hotel Campus, baixa a Bellaterra.
La duració del trajecte des de Barcelona és de trenta minuts. Hi ha trens cada deu minuts aproximadament. Podeu consultar els horaris a la web dels FGC, www.fgc.net 

RENFE: 
Des de l'estació Cerdanyola-Universitat hi ha un servei gratuït d'autobusos (només en dies laborables) que comunica amb els diferents edificis del campus i que té parada davant de Vila Universitària. Consulta aquí el plànol de Rodalies Barcelona.

En cotxe
• Autopista AP-7, en direcció Girona-França, sortida "Universitat Autònoma".
• Autopista C-58, en direcció Sabadell-Terrassa, sortida número 8, que connecta amb l'AP-7, direcció Tarragona. A l'AP-7 prendre la calçada lateral; a 1000 m, sortida "Universitat Autònoma".
• Diverses carreteres de segon ordre comuniquen les localitats properes amb Cerdanyola del Vallès i Bellaterra.

En bus
Des de Barcelona:
L'empresa SARBUS ofereix un servei de Barcelona (Fabra i Puig) a la UAB cada 30 minuts. Per més informació, www.sarbus.com

De nit: Nit Bus número 62, des de/cap a Plaça Catalunya fins a l'Eix Central i Vila Universitària. Consulta la pàgina web i el recorregut.

Altres municipis: Servei diari d'autobús des d'Igualada, Badalona, Sabadell, Mataró, etc.

En avió
Des de l'aeroport d'El Prat recomanem pujar-se l'Aerobús fins a Plaça Catalunya i prendre el tren dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), línies S2 o S55 fins a l'estació de Bellaterra. Consulta aquí horaris i tarifes de l'Aerobús.

Si us allotgeu a Vila Universitària o l'Hotel Campus, teniu a la vostra disposició un servei de transfer des de l'aeroport. Per demanar-lo, contacteu amb nosaltres.

Per més informació sobre transports, també dins el campus, consulteu la web de Mobilitat i Transports de la UAB.