Sant Jordi 2021

Lectura comunitària de Sant Jordi

SantJordi2021

Aquest Sant Jordi és ben singular, amb les restriccions no podem celebrar-ho com habitualment ho hem fet al campus, precisament per això encara és més important fer quelcom plegats. Us convidem doncs a una lectura comunitària de l’obra: Calvalcarem tota la nit (2020) de la Carlota Gurt.

Quan vinguis al campus, passa pel Centre Recursos i participa en la lectura comunitària d’aquest Sant Jordi al campus de la UAB.

L’editorial Proa, que ha publicat l’obra, la descriu de la següent manera: “Cavalcar tota la nit és avançar a les fosques cap a unes fronteres que semblen inabastables, però que no sempre ho són. Cavalcar tota la nit és no defallir i perseguir la lluna, infatigables. Cavalcar tota la nit és no tenir por de combatre la foscor que portem a dins ni la que ens ve de fora. Personatges que podrien ser el teu veí, la teva filla, la teva verdulaire o tu mateix protagonitzen aquest recull fent malabars amb l’amor que se’ls marceix als dits, la vida que se’ls emporta i el deure que els colga. Són uns contes amb dosis tonificants d’humor i de mala bava, que desperten somriures, però també desassossec. Carlota Gurt ens fa creuar l’abisme de la llibertat per una corda fluixa trenada amb desitjos i pors. Un debut literari impetuós i carregat de talent.”

Per participar ens trobarem davant del Centre de Recursos (a la plaça Cívica, a la banda de l’Hemeroteca, aquí teniu la ubicació), us indicarem el fragment a llegir i us gravarem. Podreu fer-ho des del dilluns dia 19 al divendres 23 d’abril entre les 10h i les 14h. Ompliu la inscripció i reserveu el vostre dia i hora, podeu fer-ho abans o en el mateix moment que passeu per l’equipament.

Entre els participants sortejarem 10 exemplars de l’obra de la Carlota Gurt. La recopilació de totes les lectures, amb la vostra participació, la publicarem en el canal Youtube de Dinamització Comunitària la setmana següent.