Sol·licitar taquilla

S'obre una nova convocatòria per a sol·licitar taquilles a l'Hotel d'Entitats

Els col·lectius que actualment estan inscrits a elDirectori poden sol·licitar la cessió d'una taquilla a l'Hotel d'Enitats pel curs 2017/2018 de l'1 de juny al 10 de juliol de 2017.

Aquesta convocatòria té l'objectiu d'adjudicar l'ús i cessió de les 40 taquilles de l'Hotel d'Entitats durant el curs 2017/2018.

Per a sol·licitar la cessió s'haurà de dur el formulari que es troba a peu de pàgina al Registre General de la UAB que roman obert , de dilluns a divendres de 9h a 18h.

Bases per disposar de les taquilles de l'Hotel d'Entitats

1. Ser un col·lectiu inscrit en elDirectori en el moment d'obrir la convocatòria.

2. Omplir el formulari i dur-lo al Registre General de la UAB.

3. El termini de sol·licituds és del dia 1 de juny al 10 de juliol de 2017.

4. La cessió de l'ús de les taquilles serà entre el 15 de setembre de 2017 i el 15 de juliol de 2018

5. L'adjudicació de l'ús de les taquilles serà en funció del compliment de les condicions d'ús de les taquilles per a col·lectius de l'Hotel d'Entitats durant el curs anterior (2016/2017), de l'ordre d'arribada de les sol·licituds, de les necessitats d'emmagatzematze dels col·lectius i de la trajectòria i consolidació del col·lectiu a la UAB.

6. Prioritàriament s'adjudicaran les taquilles a col·lectius que encara no en tinguin cap. En cas de no haver-hi suficients sol·licituds, els col·lectius que ja en tinguin, podran disposar d'una segona taquilla.

Els col·lectius adjudicataris signaran un compromís d'acceptació de les condicions d'ús de les taquilles de l'Hotel d'Entitats.

 

Formulari sol·licitud de taquilles de l'Hotel d'Enitats