Formació

Formació per a delegats

La formació de delegats és un espai d'informació i debat adreçat al conjunt de delegats de grup acadèmic de la UAB. A la jornada de delegats de desembre de 2015, els delegats i delegades assistents van manifestar la necessitat d'un espai de trobada regular per poder debatre i enfortir els vincles entre els delegats de les diverses facultats de la UAB.

Arriben, doncs, les Formacions de delegats i delegades, un conjunt de càpsules formatives amb una durada màxima de 90 min. i dedicades a aquelles temàtiques que els delegats i delegades valoren interessants en les enquestes d'avaluació de les sessions. Hi ha sessions de matí i de tarda, a les quals els delegats s'hi inscriuen prèviament a través de l'aula Moodle, i es facilitaran certificats d'assistència per a cadascuna de les sessions. Totes les sessions es realitzaran a la Sala Annexa de l'Hotel d'Entitats i la programació està disponible més avall.

Qualsevol consulta sobre les sessions la podeu adreçar al correu elcens.participacio@uab.catProgramació de les sessions del curs 2019-2020

Per aquells delegats que hagin estat escollits per primera vegada aquest curs:

12 i 14 de novembre Eines bàsiques del delegat o delegada
26 i 28 de novembre El Moodle de delegats
16 i 17 de desembre Enquestes de seguiment acadèmic
11 i 13 de febrer Sistema de beques de les universitats catalanes
17 i 19 de març

Estructures de representació i participació als centres.

Sessió anul·lada

 

Per aquells delegats que renoven el càrrec com a delegats/des:

12 i 14 de novembre Oportunitats d'inserció laboral a la UAB

16 i 17 de desembre
NOVES DATES:
4 i 5 de març

Processos electorals a la universitat
18 i 20 de febrer Qüestions de gènere a l'aula
17 i 19 de març

Aules universitàries inclusives

Sessió anul·lada

16 i 21 d'abril

Mobilitat internacional

Sessió anul·lada

 

Adaptació de les activitats davant l'emergència sanitària

Les eleccions a rector o rectora

Formació extraordinària dispobible a l'Aula Moodle de delegats i delegades. Primera edició del 31 de març al 13 d'abril, i segona edició del 18 de maig al 7 de juny. 

Participa al Tàndem online Fins el 31 de maig, els delegats i delegades poden participar del Tàndem online i compartir la seva experiència al fòrum de l'Aula Moodle de delegats i delegades. 
Participa a les activitats dels Col·lectius. Ara des de casa! Fins el 31 de maig, els delegats i delegades poden participar de les activitats que els col·lectius ofereixen online i compartir la seva experiència al fòrum de l'Aula Moodle de delegats i delegades. 
Avalua el curs 19/20 Del 25 al 29 de maig, avaluació a distància del curs acadèmic com a delegat o delegada. Per aquesta activitat cal inscripció prèvia a través de l'Aula Moodle de delegats i delegades.