Tàndem

Tàndem

El programa Tàndem ofereix l'oportunitat de practicar diferents idiomes i conèixer altres cultures i maneres de fer. És una forma útil de practicar idiomes i, alhora, dóna l‘oportunitat d'ajudar altres persones a practicar la llengua que vulguin millorar o aprendre.

A més, es porten a terme altres activitats relacionades amb la pràctica de llengües, com ara grups de conversa o la projecció de pel·lícules en versió original subtitulades en la mateixa llengua (en aquesta activitat comptem amb la col·laboració de professorat del Servei de Llengües).

Les activitats del programa Tàndem

Les activitats del programa Tàndem tornaran a realitzar-se a partir del dimecres 18 de setembre de 2019.

Es tracta d'un espai on es realitzaran activitats per a compartir converses en qualsevol llengua amb altres companys, amb l'objectiu de millorar a través de la pràctica. A més, una de les finalitats d'aquesta dinàmica és oferir un espai confortable per a tothom on es creïn oportunitats de participació per igual. No sigueu tímids i aprofiteu aquesta gran oportunitat per a conèixer gent d'altres països i aprendre la seva llengua! 

Les activitats del Tàndem es portaran a terme els dimecres de 15h a 17h, a la Sala Annexa de l'Hotel d'Entitats (a la primera planta de l'edifici de restauració de la Plaça Cívica).

Podeu venir a les trobades que vulgueu. En funció de la gent que vingui s’organitzaran diferents grups de llengües. Per a rebre més informació sobre les activitats del programa Tàndem podeu omplir aquest formulari.
 

El programa Tàndem és un projecte compartit pel Servei de Llengües de la UAB i la Unitat de Dinamització Comunitària.