Tàndem

Programa Tàndem

Tàndem

El programa Tàndem ofereix l'oportunitat de practicar diferents idiomes i conèixer altres cultures i maneres de fer. És una forma útil de practicar idiomes i, alhora, dóna l‘oportunitat d'ajudar altres persones a practicar la llengua que vulguin millorar o aprendre.

Les activitats del programa Tàndem

Les activitats del programa Tàndem tornaran a realitzar-se a partir del dimecres 5 de febrer de 2020.

Es tracta d'un espai on es realitzaran activitats per a compartir converses en qualsevol llengua amb altres companys, amb l'objectiu de millorar a través de la pràctica. A més, una de les finalitats d'aquesta dinàmica és oferir un espai confortable per a tothom on es creïn oportunitats de participació per igual. No sigueu tímids i aprofiteu aquesta gran oportunitat per a conèixer gent d'altres països i aprendre la seva llengua! 

Les activitats del Tàndem es portaran a terme els dimecres de 15h a 17h, a la Sala Annexa de l'Hotel d'Entitats (a la primera planta de l'edifici de restauració de la Plaça Cívica).

Podeu venir a les trobades que vulgueu. En funció de la gent que vingui s’organitzaran diferents grups de llengües. Per a rebre més informació sobre les activitats del programa Tàndem podeu omplir aquest formulari.
 

El programa Tàndem és un projecte compartit pel Servei de Llengües de la UAB i la Unitat de Dinamització Comunitària.