Personal UAB Personal d'administració i serveis

Serveis: Seguretat i Vigilància

Servei de Seguretat i Vigilància

Les funcions d’aquest servei són, d’una banda, la prevenció de delictes contra les persones, contra la propietat i en espais agroforestals, i de l’altra, l’ajuda en la seguretat vial, els accidents en la via pública i a l’interior d’edificis, i les emergències individuals, col·lectives i generals, entre altres coses.

Consells bàsics de seguretat

  • El telèfon del Servei de Seguretat i Vigilància de la UAB és el 93 581 25 25 (si truqueu des d’un telèfon de la UAB només cal marcar 2525). Aquest telèfon, que podeu utilitzar per comunicar incidències de seguretat i emergències, està disponible les 24 hores i els 365 dies de l’any. Quan hi truqueu cal que indiqueu on us trobeu exactament i què passa; el personal del Servei de Seguretat i Vigilància us localitzarà i prestarà l’ajuda necessària. Als camins situats entre la Vila Universitària i l’estació de FGC-Bellaterra i entre el campus i l’estació de RENFE s’hi han instal·lat polsadors d’emergència utilitzables en cas de necessitat per comunicar-se directament amb el Servei de Seguretat i Vigilància.
  • El campus de Bellaterra disposa d’unes 100 ha d’espais agroforestals amb risc d’incendi forestal. Per raons de seguretat, i seguint la normativa legal de prevenció d’incendis forestals de Catalunya, està totalment prohibit fer foc a l’exterior dels edificis. Tots els edificis disposen d’extintors i mànegues per apagar conats d’incendi. En cas que hi observeu desperfectes, aviseu la consergeria més propera.
  • Si observeu algun risc o situació perillosa, aviseu la consergeria més propera, el Servei de Seguretat i Vigilància (93 581 25 25) o l’Àrea de Prevenció i Assistència (tel. 93 581 19 50, a/e: a.prevencio.assistencia@uab.cat).
  • Si heu patit algun tipus d’accident (caiguda, tall, cop, etc.) dins el campus i no heu acudit al Servei Assistencial de Salut, si us plau, comuniqueu-ho a l’Àrea de Prevenció i Assistència perquè es puguin aplicar mesures adequades per tal de reduir el risc.
  • La circulació dins el campus és molt densa, per tant, no us atureu ni aparqueu en zones de risc (àrees d’accés, entrades i sortides d’edificis, pas de vianants, rotondes, etc.).