Accés


L’accés a NEXUS es fa mitjançant l’enllaç https://nexus.uab.es, que també trobareu a la portada d'aquest web.

Si heu oblidat el vostre NIU i/o contrasenya, per recuperar-los cal:

- Estudiants/titulats de la UAB, clicar a l’enllaç: http://sia.uab.es/gestio_pwd.html

- Empresa/institució externa a la UAB i Departaments/Serveis/Àrees de la UAB, contactar amb Laboral.Practiques.so@uab.cat.

Caldrà que introdueixin el seu NIU i paraula de pas per a inscriure’s i per fer ús de les funcionalitats de NEXUS. Quan facin la inscripció completa, el perfil quedarà pendent de validar per part del Servei d’Ocupabilitat de la UAB, que valorarà les dades registrades i el currículum afegit. A partir de la validació es podrà gaudir dels serveis oferts.

- No donades d’alta: hauran d’accedir-hi mitjançant l’enllaç “Alta d’empreses”. Durant el procés de registre a NEXUS se’ls facilitaran, via correu electrònic, el NIU (Número d’Identificació Universitària, equivalent al “nom d’usuari”) i unes senzilles instruccions per obtenir la paraula de pas (equivalent a la “contrasenya”). Aquestes seran les seves claus d’accés per iniciar sessió a l’aplicació. La vostra paraula de pas no serà efectiva fins unes dues hores després, però podran utilitzar NEXUS amb normalitat mentre no tanquin la sessió. Quan entrin per primera vegada a l’aplicació, el perfil quedarà pendent de validar per part del Servei d’Ocupabilitat de la UAB, que valorarà les dades registrades.

- Ja donades d’alta: caldrà que introdueixin el seu NIU i paraula de pas per fer els tràmits desitjats.

- No donats d’alta: caldrà que contactin el Servei d'Ocupabilitat a Laboral.Practiques.so@uab.cat. Durant el procés de registre a NEXUS se’ls facilitaran, via correu electrònic, el NIU (Número d’Identificació Universitària, equivalent al “nom d’usuari”) i unes senzilles instruccions per obtenir la paraula de pas (equivalent a la “contrasenya”). Aquestes seran les seves claus d’accés per iniciar sessió a l’aplicació. La vostra paraula de pas no serà efectiva fins unes dues hores després, però podran utilitzar NEXUS amb normalitat mentre no tanquin la sessió.

- Ja donats d’alta: caldrà que posin el NIU i la paraula de pas d’accés a NEXUS del departament/servei/l’àrea, etc per tal de fer els tràmits desitjats.