Serveis Allotjament, restaurants, servei mèdic... Tot el que necessites ho trobaràs al campus

Servei d'Activitat Física

Esport i salut

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES UAB

El Servei d'Activitat Física és el gestor de les instal·lacions esportives de la UAB. Les instal·lacions esportives són: sala fitnes, pavelló poliesportiu, camps de futbol de gespa artificial, pistes de tennis, esquaix, pàdel i vòlei platja, 5 sales d'activitat (per a activitats dirigides amb monitor: Ritme1, Ritme2, Zen, Cycling i BoxTraining), rocòdrom exterior i interior, piscines cobertes (gran i petita), zona d'aigües (hidromassatge, dolls d'aigua, sauna, bany de vapor), espai de cal·listènia, pista exterior de bàsquet. També hi ha tres blocs de vestidors, zones de pícnic i un espai social amb màquines de vending.

 

ACTIVITATS DIRIGIDES

Aquestes són les activitats dirigides d’accés general incloses en la quota d’abonament al servei.

 

ESCOLES ESPORTIVES UAB

Aquesta és l'oferta d'Escoles Esportives per al curs 22/23: Esquaix, Pàdel, Tennis, Bàdminton, Natació, Natació per a nadons i Futbol UAB-Naise.

La inscripció es farà online des de l'apartat Inscripcions Escoles Esportives, des del 13 de juny (a les 12 h) fins al 28 de juliol. Entre el 5 i el 18 setembre s’obrirà un altre període d’inscripció per a les places lliures.

Cada escola esportiva compta amb la seva pròpia inscripció, de forma diferenciada per a aquelles que gestiona directament en SAF i aquelles que es fan en col·laboració amb una entitat externa. Consulta aquí les instruccions per fer la inscripció a les Escoles Esportives UAB i les preguntes freqüents sobre les Escoles.

A partir dels 11 anys, els joves inscrits a les escoles poden accedir i circular pel SAF sols, prèvia autorització signada per part dels progenitors o de la persona tutora. Aquí es poden descarregar les autoritzacions per a joves d'entre 11 i 13 anys i per a joves d'entre 14 i 15 anys.

 

CAMPUS ESPORTIU I SALUDABLE (ESTIU 2022)

L’edició d’enguany del campus esportiu i saludable s’adreça a nens i nenes que hagin nascut entre les anys 2006 i 2018. Aquí pots consultar tota la informació del XXVI campus (activitats, torns, preus, serveis opcionals...). La inscripció online s’obrirà el 3 de maig a les 12 h, consulta’n aquí les instruccions i les preguntes més freqüents sobre el campus.

Se’n farà una reunió informativa via telemàtica el 4 de maig a es 17.30 h (cal confirmar l’assistència a jacobo.yeste@uab.cat per rebre’n l’enllaç de connexió).

 

CONDICIONS D'ACCÉS A LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

S’hi pot accedir a les instal·lacions com a persona abonada o comprant a recepció una entrada d’accés puntual (a la venda a partir del 2 de maig de 2022). Les entrades que van ser adquirides abans del març de 2020 seran vàlides per fer-les servir fins a finals de 2022.

Aquí pots consultar els horaris d’obertura del servei per a 2022.

Cal fer reserva prèvia online per a fer ús dels espais esportius i accedir a les activitats dirigides a l’adreça https://uab.deporsite.net/.

Consulta el manual de reserves online (troba’l aquí també en castellà) amb les instruccions per reservar espais esportius i activitats dirigides, així com les condicions d’aquestes i els passos a seguir per fer-ne anul·lacions.

El SAF té un Reglament, unes Normes generals d’ús que pots consultar en l’enllaç corresponent, així com els Preus i Normativa econòmica d’aquest curs 2021-2022. Consulta aquí els preus del servei de préstec i venda de material esportiu, disponible al taulell d’atenció al públic del servei en funció de l’estoc.

L’assegurança esportiva SAF-UAB cobreix les lesions provocades per accidents durant la pràctica esportiva a les instal·lacions del SAF i és d’obligat pagament per part de les persones abonades al servei, llevat de les persones matriculades a la UAB (inclosos els centres adscrits) que ja hagin contractat l’assegurança complementària que ofereix la mateixa universitat a través de la matrícula acadèmica. Consulta’n aquí les condicions de la pòlissa i les normes d’actuació en cas d’accident.

Fins que no es normalitzi el web del SAF podeu presentar a la direcció les vostres reclamacions, felicitacions o queixes.

 

ABONAMENT AL SAF

Les altes d’abonament seran amb cita prèvia (consulta aquí les instruccions per enregistrar-te i demanar cita i el detall de la documentació necessària per a fer l’alta*).

La primera vegada que s’abonin al SAF, els membres de la Comunitat Universitària i els familiars de primer grau de les persones abonades d’aquest col·lectiu tindran matrícula gratuïta, llevat de si han gaudit d’aquesta gratuïtat de matrícula en els 2 últims anys

Fins al 31 d’agost, el personal d'empreses o entitats ubicades al campus UAB pot gaudir d’una promoció de matrícula gratuïta. Si treballes al campus i no formes part de la comunitat universitària ni de l'Esfera UAB o Parc de Recerca, pots abonar-te al SAF sense haver de pagar matrícula (tret que hagis gaudit d’aquest avantatge durant els últims 2 anys), amb quota mensual corresponent a la comunitat externa. Hauràs de mostrar l'acreditació** de ser personal d'alguna de les empreses ubicades al campus (botigues, serveis de reprografia, manteniment, neteja, Applus, Escoleta, IES Pere Calders, etc.) per gaudir d'aquest avantatge. Segueix les instruccions per enregistrar-te i demanar cita prèvia.

*Els estudiants han de dur el comprovant de matrícula, la resta de Comunitat Universitària un document que permeti comprovar que hi pertany i, en general, el DNI i les dades bancàries on caldrà domiciliar els pagaments de quota d'abonament.

** A més de la documentació esmentada a les instruccions d’alta, caldrà aportar un document acreditatiu del lloc de treball amb capçalera/segell (no serà vàlida la nòmina) on s’indiqui l’adreça al campus.

 

NOTÍCIES I NOVA INFORMACIÓ

Les trobaràs si ens segueixes a les xarxes socials: Instagram, Twitter i Facebook

Per qüestions relacionades amb l’accés a les instal·lacions i a les activitats es pot trucar al telèfon d’atenció al públic: 935 811 934.

Per altres qüestions relacionades amb activitats i serveis cal adreçar-se per correu electrònic al personal tècnic: rosa.llobet@uab.cat (activitats dirigides i serveis) jacobo.yeste@uab.cat (activitats de reconeixement acadèmic i Escoles Esportives) carles.siso@uab.cat (competicions) xavier.isern@uab.cat (programa Tutoresport).