Servei d'Estadística de la UAB

El Servei d'Estadística de la UAB es va crear el setembre de l'any 2000 com a servei cientificotècnic de la UAB del tipus S2.

El seu objectiu principal és coordinar i potenciar les activitats relacionades amb l'Estadística que es porten a terme a la UAB, així com oferir assessorament als grups de recerca d'aquesta universitat. No obstant, també ofereix els seus serveis de consulta a la resta d'universitats, organismes públics i privats, i empreses d'activitats diverses. Finalment, el Servei d'Estadística també té com a objectiu organitzar i impulsar cursos de formació, actualització i especialització en temes d'estadística.

A més, com a fòrum de trobada d'investigadors de diverses àrees i disciplines amb el nexe comú de l'estadística, té la voluntat d'ésser el gèrmen d'un institut d'estadística de la UAB.

Responsable: Joan del Castillo

Enllaços relacionats

Servei d'Estadística
UAB Divulga Revista de divulgació científica de l'Autònoma

 

Programa de Doctorat en Enginyeria Electrònica i de Telecomunicació Programa de Doctorat en Enginyeria Electrònica i de Telecomunicació

 

Observatori de graduats L'Observatori de Graduats és una eina que ens permet conèixer el nostre entorn social i, particularment, la situació professional dels titulats de l'Autònoma.

 

Creació d'empreses La UAB ajuda l'emprenedor a estructurar el seu projecte amb un pla d'empresa

 

Xarxa UniBA Business Angels Network. Invertir en un projecte

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Matemàtiques
Edifici C Facultat de Ciències
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 13 04
FAX +34 93 581 27 90

d.matematiques@uab.cat
web

 

 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona