Continguts

El mÓster estructura el seu programa d'estudis en dues lÝnies de treball: una lÝnia te˛rica i altra prÓctica, que s'inicien en forma paral.lela des de les primeres sessions del curs.

TEORIA
La part te˛rica es concentra principalment d'octubre a febrer. La dedicaciˇ diÓria Ús de quatre hores de classes, de dilluns a dijous.

El bloc te˛ric del mÓster s'entÚn com una peša fonamental en la formaciˇ de l'alumne. L'acostament a les diferents sensibilitats documentals, a la seva evoluciˇ hist˛rica i les seves opcions estŔtiques Ús el coneixement sobre el qual hauran recolzar les decisions dels alumnes en la part prÓctica del curs.

PR└CTICA

La part prÓctica s'inicia des de la primera setmana de curs amb les classes de projectes, la seva intensificaciˇ es produeix de forma progressiva, fins a febrer (amb la realitzaciˇ d'una sessiˇ de pitching) i d'aquÝ es perllonga fins al final del curs. Al llarg de l'any acadŔmic els estudiants realitzen tasques d'investigaciˇ i pre-producciˇ sobre els possibles temes per als seus documentals. S'estima que la dedicaciˇ durant tot el perÝode ha de ser de temps complet.

Els alumnes realitzaran projectes documentals (en grups de cinc persones). Durant aquest procÚs comptaran amb l'assessoria permanent de professionals especialitzats en els diferents rols del procÚs de producciˇ d'un documental.

Assignatura CrŔdits CarÓcter
Hist˛ria i dramat˙rgia del documental
15 ECTS Obligat˛ria
EstŔtica i gŔneres documentals
15 ECTS Obligat˛ria
Producciˇ de documentals
15 ECTS Obligat˛ria
Rodatge
6 ECTS Obligat˛ria
Treball de fi de MÓster
9 ECTS Obligat˛ria

Itineraris

El mÓster en Teoria i PrÓctica del Documental Creatiu es pot cursar mitjanšant dues opcions:
- Matricular el mÓster sencer.
- Matricular individualment cada curs, i un cop superats tots, matricular el treball de fi de mÓster.

Programes relacionats

Curs en EstŔtica i GŔneres Documentals

Curs en Hist˛ria i Dramaturgia del Documental

Curs en Producciˇ de Documentals

Curs en Rodatge

Contacta directament amb la coordinaciˇ del programa *Camps obligatoris

RebrÓs c˛pia de la teva consulta per e-mail immediatament i a mÚs t'adjuntem un PDF amb tota la informaciˇ del programa.