PrÓctiques

PrÓctiques curriculars:
El prÓcticum es dur a terme a l'hospital de la Santa Creu i Sant Pau en unitats d'alta complexitat contemplant un total de 12 setmanes. Tots els alumnes inicia de forma simultÓnia la prÓctica clÝnica, distribu´ts de forma proporcional en torns de matÝ o tarda, segons preferŔncies.

L'assistŔncia a les prÓctiques Ús obligat˛ria. L'horari Ús de 7h a 13h o de 14 a 20 de dilluns a dijous per tal que l'estudiant pugui tenir una continu´tat en el seu aprenentatge. Cada estudiant tÚ assignat una infermera de referŔncia que realitzarÓ la avaluaciˇ en tres moments ben diferenciats, a les 3, 6 i 12 setmanes de la prÓctica clÝnica, representant un total de la nota final del m˛dul IV del 80%, essent el 20% restant avaluada a travÚs dels casos que presenten en els diferents seminaris realitzats en grups de 6-7 alumnes de forma quinzenal per afavorir la integraciˇ de coneixements i la reflexiˇ de l'estudiant

Els divendres del perÝode de prÓctiques es desenvolupen les prÓctiques de laboratori o te˛ric- prÓctics, fet que permet resoldre tots aquells dubtes o dificultats d'assimilaciˇ en la integraciˇ de la teoria amb la prÓctica amb dinÓmica participativa activa en el seu procÚs formatiu, afavorint la integraciˇ del coneixement te˛ric en l'aplicaciˇ prÓctica.

L'estudiant farÓ tambÚ un treball de reflexiˇ de la prÓctica diÓria, que a traves del diari de camp que ha d'omplir setmanalment li permetrÓ reflexionar, vers el que ha aprŔs i aplicat a travÚs de l'observaciˇ de l'anÓlisi i de la posada en prÓctica dels seus coneixements, les seves habilitats, destresa i actitud (aix˛ tambÚ ajudarÓ a saber en quin moment estÓ, els seus punts forts i els seus punts dŔbils) i representa un 20% de la avaluaciˇ total. La resta el 70% es avaluat per l'infermera i a travÚs d'un qŘestionari per competŔncies.

Contacta directament amb la coordinaciˇ del programa *Camps obligatoris

RebrÓs c˛pia de la teva consulta per e-mail immediatament.