Màster en Al·lèrgia, Immunologia i Pneumologia Pediàtriques

Presentació

El Màster en Pneumologia i Al·lèrgia Pediàtriques va dirigit a metges especialistes en Pediatria, amb la finalitat d'adquirir la formació en Pneumo-al·lèrgia pediàtrica. L'objectiu és capacitar aquests professionals, des del punt de vista professional, acadèmic i de recerca i dotar-los de les eines per a diagnosticar i tractar les malalties pneumològiques, al·lèrgiques i immunològiques. Ocuparà un lloc acadèmic i professional que avui esta vuit en el nostre país.

La Unitat d'Al·lèrgia, Immunologia i Pneumologia pediàtrica està ubicada al Servei de Medicina Pediàtrica de l'Hospital de Sabadell, Corporació Universitària Parc Taulí. Es una unitat equipada amb tots els requisits, processos i circuits necessaris per a realitzar docència, amb experiència en recerca i docència.


Les patologies pediàtriques respiratòries, al·lèrgiques i immunològiques són un motiu molt freqüent de consulta. Aquestes tres àrees de coneixement estan molt encreuades. L'oportunitat de realitzar un màster que inclou aquestes tres matèries en l'edat pediàtrica, des del punt de vista acadèmic i assistencial dóna una visió moderna i única de la realitat i de la globalitat d'aquestes patologies.

Objectius

Obtenir la capacitació per a poder desenvolupar la tasca assistencial, docent i de recerca en les matèries de pneumologia, al.lèrgia i immunologia pediàtriques.

Al finalitzar el màster l'alumne tindrà una formació molt complerta en fisiologia, etiologia, fisiopatologia i estarà capacitat per a donar resposta al diagnòstic, tractament i seguiment del pacient pediàtric amb aquestes patologies. En l'actualitat assolir aquests coneixements amb una visió global del nen, l'al.lèrgia, la pneumologia i la immunologia no és possible en cap altre centre a nivell nacional, doncs la formació que s'ofereix en d'altres programes de màster és compartimentalitzada, donant una visió parcial i obviant aspectes comuns molt rellevants que comparteixen l'al.lèrgia, la pneumologia i la immunologia en l'edat pediàtrica.

Requisits d'accés

Llicenciatura en Medicina amb especialitat de Pediatria.

Sortides professionals

La patologia respiratòria és molt prevalent en l'edat pediàtrica sent un motiu molt freqüent de consulta. El professional format en aquest màster podrà treballar en molts àmbits:

- Serveis de pediatria amb Unitat de Pneumologia i Al·lèrgia Pediàtriques
- Unitats de Fibrosi Quística
- Centres d'Atenció Primària i consultes privades on es necessitin metges pediatres capacitats per al diagnòstic, tractament i seguiment de la patologia respiratòria, al·lèrgica i immunològica en edat pediàtrica.

Contacte

Esther Freixa Fornell

Telèfon: 937458238

Correu electrònic: efreixa@tauli.cat

Web: http://www.tauli.cat

Màster propi UAB

9a Edició
Places: 3
Orientació: Professional
120 ECTS
Codi de l'estudi: 2709/9
Preu: 7920 ¤

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Institut Universitari Fundació Parc Taulí, Sabadell (Barcelona)
Dates: del 01/01/2020 al 31/12/2022
Idioma de docència:
Castellà (50%), Català (50%)
Centres responsables:
Institut Universitari Fundació Parc Taulí
Títol que s'obté:
Màster en Al.lèrgia, Immunologia i Pneumologia Pediàtriques

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament.