Presentació

Descobrir, innovar, inventar i crear són conceptes utilitzats moltes vegades com a sinònims.
La creativitat es considerada moltes vegades com una característica exclusiva d'algunes persones. La Psicologia reconeix que la creativitat és una característica de la persona que la desenvolupa segons el context físic i social en el que viu.

L'estudi d'aquelles personalitats que socialment són considerats creatives, mostra la complexitat del procés creatiu i la interacció de variables com la motivació i la emoció, el procés cognitiu en la seva totalitat (atenció, percepció, memòria, pensament) així com les habilitats i competències necessàries que permeten posar de manifest la nova idea o solució sigui per medi del llenguatge verbal i/o escrit, del llenguatge no verbal o de qualsevol altra tipus de comunicació que construeix l'objecte creatiu/original, sigui aquest tangible o intangible com és el cas d'una composició musical.


Amb la diplomatura de Psicologia de la Creativitat es vinculen els coneixements definits pels Graus Universitaris amb les diferents activitats professionals que demanen competències i habilitats per trobar noves solucions a situacions o problemes de la vida quotidiana, laboral, científica i empresarial.

Objectius

- Conèixer els principis bàsics, metodològics i tècnics pel desenvolupament personal i laboral, de forma creativa.

- Desenvolupar capacitats per al disseny, producció i avaluació de projectes.

- Desenvolupar capacitats per liderar grups i/o dirigir empreses.

- Desenvolupar les capacitats cognitives i la seva integració en el procés de trobar solucions originals en el propi àmbit personal i laboral.

Requisits d'accés

Els candidats han de ser llicenciats o Graduats universitaris en un dels següents estudis: Psicologia, Ciències de la Comunicació, Ciències de l'Educació, Empresarials i altres estudis a considerar.

També es considerarà l'accés al Postgrau d'aquells professionals que demostrin un mínim de dos anys en la professió malgrat no tenir titulació universitària. En aquest cas obtindran un certificat d'haver-lo cursat, però no el títol de Diploma de Postgrau.

Sortides professionals

Es tracta d'una formació global que aporta coneixements per esser aplicats en una gran diversitat d'empreses: En general comporta capacitats per a plantejar possibilitats d'anàlisi i solucions a problemes professionals i personals.

Contacte

Carlos Carrasco Roig

Telèfon: 935812366

Correu electrònic: carlos.carrasco@uab.cat

Web: https://www.psicocreatividad.net/

Postgrau UAB

21a Edició
Places: 25
Orientació: Acadèmica, Recerca, Professional
30 ECTS
Codi de l'estudi: 1565/21
Preu: 2010 ¤
Preu especial: 1809¤
Col·lectiu d'aplicació: ALUMNI UAB Premium

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Facultat de Psicologia, Campus UAB, Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 04/10/2020 al 11/02/2021
Idioma de docència:
Castellà (100%)
Centres responsables:
Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació
Títol que s'obté:
Diploma de postgrau en Psicologia de la Creativitat

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament.