Presentació

49 Postgrau Lactancia Donacio LLet Humana
Es pot afirmar que el millor aliment per un nadó és la llet de la seva pròpia mare. Quan això no és possible, la llet humana de donant és la millor alternativa per a nadons malalts o prematurs.
Aquest postgrau semi-presencial de 30 ECTS te l'objectiu de formar professionals capaços de identificar factors d'èxit i dificultats que es poden donar en mares que alleten durant qualsevol moment de la lactància i de donar resposta i assessorament adequat per a cada circumstancia.
La formació s'enfoca a la comprensió de la lactància com a experiència, que inclou elements biomèdics, antropològics, socials o nutricionals intentant donar resposta a la singularitat de l'experiència de cada cas.

El programa ha estat dissenyat per a totes aquelles persones que treballen professionalment en l'atenció a mares lactants (professionals de la medicina, de la nutrició, de la infermeria o de la teràpia ocupacional) i aposta per una pedagogia activa, centrada en l'alumne i que treballa a partir d'una metodologia participativa basada en eines com la simulació i l'estudi de casos des de la vessant narrativa.

Objectius

Formar professionals capaços de identificar factors d'èxit i dificultats que es poden donar en mares que alleten durant qualsevol moment de la lactància i de donar resposta i assessorament adequat per a cada circumstancia.

Requisits d'accés

Estar en possessió d'alguna de les següents titulacions de les ciències de la salut: infermeria, biologia, dietètica i nutrició, psicologia, medicina, teràpia ocupacional, fisioteràpia, logopèdia, biotecnologia, ciències biomèdiques.

Sortides professionals

- El postgrau contribueix a aprofundir i actualitzar en els coneixements dels professionals que treballen o treballaran atenent a mares lactants.
- Gestió de Bancs de Llet Humana.

Contacte

Marina Vilarmau Prados

Correu electrònic: mvilarmau@umanresa.cat

Postgrau UAB

2a Edició
Places: 32
Orientació: Professional
30 ECTS
Codi de l'estudi: 4058/2
Preu: 2850 ¤
Preu especial: 2565¤
Col·lectiu d'aplicació: Ex-alumnes UVIC-UCC, Ex-alumnes UAB, treballadors BST (Banc de Sang i Teixits), Alumni UAB Premium

Veure el detall del preu

Modalitat: Semipresencial
Lloc: Banc de sang i teixits, Edifici Frederic Duran i Jordà. passeig taulat 116. 08005 Barcelona - CISARC de la Universitat UVic- UCC
Dates: del 01/02/2021 al 19/12/2021
Idioma de docència:
Castellà (90%), Anglès (10%)
Interuniversitari:
Universitat Autònoma de Barcelona
Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
Centres responsables:
Departament de Pediatria, d'Obstetrícia i Ginecologia i de Medicina Preventiva i Salut Pública
Centres col·laboradors:
Banc de sang i teixits
Títol que s'obté:
Diploma de Postgrau Lactància i Donació de Llet Humana

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament.