Postgrau en Gestió i Metodologia de la Qualitat i Seguretat de l'Atenció en Salut

Presentació

Des dels seus inicis l'Institut Universitari Avedis Donabedian ha considerat la formació com una de les estratègies clau per introduir la millora de la qualitat en les organitzacions.

L'Institut Universitari Avedis Donabedian ha desenvolupat una important activitat docent en què han participat centenars de professionals dels serveis de salut.

El propòsit del programa de formació és ampliar i potenciar unes àrees temàtiques que puguin cobrir millor les necessitats dels professionals i de les institucions.

L'Institut Universitari Avedis Donabedian presenta el programa de caràcter universitari d'especialització en el camp de la qualitat i seguretat assistencial de la Universitat Autònoma de Barcelona. En aquesta ocasió, en un format a distància (en línia), el que va permetre l'accés a nous professionals i als que fins ara no han pogut fer-ho en les més de vint edicions presencials que s'han realitzat.


En el desenvolupament de les edicions presencials hem tingut alumnes procedents de múltiples llocs, inclosos països europeus i llatinoamericans. Esperem que l'edició a distància permeti acostar-nos a més professionals i puguem cobrir les necessitats de formació i capacitació en les àrees de la qualitat i la seguretat de l'atenció en salut.

El programa té com a objectiu introduir i aprofundir en aquestes disciplines amb diferents nivells d'aprofundiment. Es proposen dues titulacions diferents:

1. Màster en Gestió i Metodologia de la Qualitat i Seguretat de l'Atenció en Salut

2. Diploma de postgrau en Gestió i Metodologia de la Qualitat i Seguretat de l'Atenció en Salut

Aquestes titulacions té el seu itinerari corresponent i les dues tenen una metodologia comuna que, mitjançant exposicions en línia en directe i gravades, seminaris, exercicis i pràctiques tutelades, en contacte directe amb els nostres professors facilita a l'alumne la seva feina i li permet assolir quotes de coneixements i habilitats d'acord amb les seves necessitats i expectatives.

Objectius

Proporcionar una formació amb nivell d'especialització en el camp de la qualitat assistencial i amb coneixements de caràcter universitari i que aporti un nivell elevat de coneixements professionals.

Aplicar una metodologia amb les tècniques i eines més apropiades per a cadascuna de les circumstàncies de la vida professional real, orientades a l'avaluació i resolució dels problemes de qualitat i seguretat dels pacients als quals s'enfronten els professionals en els seus centres.


Disminuir la distància que hi ha entre el coneixement científic i acadèmic actual amb la pràctica real en la millora de la qualitat i seguretat del pacient i fomentar la necessitat d'establir estratègies que siguin sostenibles.

Requisits d'accés

Titulació de llicenciat o graduat en diferents disciplines del sector salut com metges infermeres, psicòlegs, farmacèutics, fisioterapeutes, odontòlegs, treballadors socials i altres titulacions que tinguin relació amb activitats directives, de coordinació o clínic assistencials.

Sortides professionals

- Posicions en gestió de projectes de qualitat en el sector salut.

- Responsable de qualitat i/o seguretat del pacient en institucions del sector salut.

Contacte

Neus Gabà Sopena

Telèfon: 932076608

Correu electrònic: ngaba@fadq.org

Postgrau UAB

4a Edició
Places: 50
Orientació: Professional
30 ECTS
Codi de l'estudi: 3878/4
Preu: 2100 ¤

Veure el detall del preu

Modalitat: Online
Dates: del 28/09/2020 al 16/05/2021
Idioma de docència:
Castellà (100%)
Centres responsables:
Institut de Qualitat Assistencial i Seguretat Clínica Avedis Donabedian
Títol que s'obté:

Diploma de Postgrau Gestió i Metodologia de la Qualitat i Seguretat de l'Atenció en Salut

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament.