Sol·licita l'admissió al programa: Inscriu-te!

El procés d'admissió serveix per a comprovar que tots els alumnes compleixen els requisits del programa i garantir un ambient de treball òptim. Per a sol·licitar l'admissió, has d'inscriure't: pots fer-ho online i recorda que has de pujar la documentació requerida.

En el cas que quedin places lliures un cop superada la data final d'inscripció, la direcció pot ampliar-la.

Import:

30,21 €  (taxa d'inscripció fixa, no reemborsable i no inclosa en el preu del programa).

Si tries pagament per TPV (targeta) has de completar el pagament en el moment de la inscripció, dins l'aplicació.

Inscripció online

Molt important: abans de fer la teva inscripció a l'aplicatiu, has de llegir amb atenció la informació que trobaràs en aquesta pàgina per tenir preparada la documentació requerida i confirmar que compleixes amb els requisits d'accés i que el proceo d'inscripció està obert.

L'aplicatiu et demanarà que especifiquis el tipus d'estudi (màster, diploma o curs) i els codis d'estudi i edició del programa al qual et vols inscriure. Les dades d'aquest programa són: Estudi: 1807 i Edició: 25

Per inscriure't necessites un NIU (número d'identificació universitària de la UAB). Tria l'opció que correspongui al teu cas:

 

Dates d'inscripció

del 10/03/2023 al 05/10/2023

Documentació requerida

- Títol de grau universitari o equiparable
- Expedient acadèmic
- DNI, NIE o TIE (escanejat per les dues cares) o passaport vigent

Full d'inscripció per accés sense titulació universitària
(Aquest document s'ha d'adjuntar en el moment de la inscripció).

Requisits d'accés

- Tenir una llicenciatura o grau
- Acreditar una experiència professional mínima de quatre anys en el camp de la justícia global, la solidaritat, l'educació, la cooperació, l'ecofeminisme i la construcció de pau.

Criteris de selecció

A banda de complir els requisits d'accés, es vetllarà perquè el conjunt de l'alumnat presenti un perfil intercultural i pluridisciplinar, amb perfils acadèmics i pràctics alhora. Així, els criteris de selecció es correspondran amb:
- Context de provinença de l'alumnat: priorització de l'alumnat que provingui de contextos de conflicte armat.
- Experiència prèvia en construcció de pau: tot i que no és un requisit tenir experiència en aquest sector, es prioritzaran les persones que han estat actives en el teixit associatiu del seu context.
- Per tal de garantir la mirada pluridisciplinar, es prioritzaran les persones que provinguin de formacions acadèmiques minoritàries.

Comunicació de l'admissió

El resultat de l’admissió el rebràs, de manera personalitzada, a l'adreça de correu electrònic que indiquis quan facis la inscripció. En aquest correu se t’indicarà com has de procedir per formalitzar la matrícula.

Revisa la safata de correu brossa del teu correu electrònic. De vegades, els missatges poden entrar com a correu brossa.

Vols rebre més informació?