Sol·licita l'admissió al programa: Inscriu-te!

El procés d'admissió serveix per a comprovar que tots els alumnes compleixen els requisits del programa i garantir un ambient de treball òptim. Per a sol·licitar l'admissió, has d'inscriure't: pots fer-ho online o presencialment i en els dos casos hauràs d'aportar la documentació requerida.

En el cas que quedin places lliures un cop superada la data final d'inscripció, la coordinació pot ampliar-la.

Inscripció online o presencial:

Inscripció online:

Molt important: abans de fer la teva inscripció a l'aplicatiu, has de llegir amb atenció la informació que trobaràs en aquesta pàgina per tenir preparada la documentació requerida i confirmar que compleixes amb els requisits d'accés i que el proceo d'inscripció està obert.

L'aplicatiu et demanarà que especifiquis els codis d'estudi i edició del programa al qual et vols inscriure. Les dades d'aquest programa són: Estudi: 3634 i Edició: 7

Per inscriure't necessites un NIU (número d'identificació universitària de la UAB). Tria l'opció que correspongui al teu cas:

Si tens cap dubte, consulta el tutorial que apareix al final d'aquesta pàgina.


Inscripció presencial:

Hauràs de demanar cita a través del nostre servei de cita prèvia.


Tutorial d'inscripció online:


Tutorial per a l'obtenció del NIU:

 

Dates d'inscripció

del 07/07/2021 al 11/02/2022

Documentació requerida

- DNI, NIE, TIE o passaport vigent

- CV en format Europass
- Carta de motivació on s'explicitin els interessos i la motivació de la persona en la realització d'aquest curs.
- Expedient acadèmic en el cas de les persones estudiants de Màster i de Doctorat que no hagin cursat els estudis a la UAB.
- Resolució del ministeri d'Educació, Cultura i Esport, de Beques de caràcter general per al curs 2020-2021, en el cas de les persones que vulguin optar a les tres places amb beca.

Requisits d'accés

Estudiants i graduats de la UAB i altres universitats.
Es farà una valoració prèvia del currículum així com de la carta de motivació.

Criteris de selecció

En el cas de superar la demanda de places, per assignar-les, s’aplicaran els criteris següents:

1er. S’assignaran als Alumni i als estudiants de màster i de doctorat de qualsevol especialitat de la UAB.

2on. En el cas que calgui, es prioritzaran els Alumni UAB i estudiants de màster i doctorat de les Facultats de Traducció i Interpretació, Economia, CC. Polítiques i Sociologia, Comunicació i Dret, per tractar-se de titulacions relacionades amb qualsevol organisme internacional.

3er. En el cas que calgui, es prioritzaran als Alumni UAB i als estudiants de màster i de doctorat de les Facultats de Traducció i Interpretació, Economia, CC. Polítiques i Sociologia, Comunicació i Dret segons la nota resultant del barem de l’expedient acadèmic de grau que hagin cursat (En cas que no hagin cursat el grau a la UAB, caldrà enviar escanejat l’expedient acadèmic del grau a l’adreça occupational.mobility@uab.cat, amb l’assumpte “Expedient acadèmic”).

4rt. En el cas quedin places vacants desprès d’aplicar els criteris anteriors, s’assignaran la resta de places amb els criteris següents:
a) Alumni i estudiants de màster i de doctorat dels centres de la UAB no inclosos en el criteri segon.
b) Estudiants de grau d’altres estudis de la UAB no prioritzats.
c) Alumni i estudiants d’altres universitats.
5è. Hi haurà una reserva de tres places (10%), amb preu especial, per a les persones que compleixin els requisits d’assignació 1er., 2on., i 3er., que hagin estat becaris MECD durant el curs 2020/2021.

Comunicació de l'admissió

El resultat de l’admissió el rebràs, de manera personalitzada, a l'adreça de correu electrònic que indiquis quan facis la inscripció. En aquest correu se t’indicarà com has de procedir per formalitzar la matrícula.

La resolució no es publica al web; les comunicacions són per correu electrònic.

Revisa la safata de correu brossa del teu correu electrònic. De vegades, els missatges poden entrar com a correu brossa.

Vols rebre més informació?