En el cas que quedin places lliures un cop superada la data final d'inscripció, la direcció pot ampliar-la.

Inscripció online

Molt important: abans de fer la teva inscripció a l'aplicatiu, has de llegir amb atenció la informació que trobaràs en aquesta pàgina per tenir preparada la documentació requerida i confirmar que compleixes amb els requisits d'accés i que el proceo d'inscripció està obert.

L'aplicatiu et demanarà que especifiquis el tipus d'estudi (màster, diploma o curs) i els codis d'estudi i edició del programa al qual et vols inscriure. Les dades d'aquest programa són: Estudi: 3634 i Edició: 9

Per inscriure't necessites un NIU (número d'identificació universitària de la UAB). Tria l'opció que correspongui al teu cas:

 

Dates d'inscripció

del 28/09/2023 al 28/02/2024

- CV en format Europass
- Carta de motivació on s'explicitin els interessos i la motivació de la persona en la realització d'aquest curs.
- Expedient acadèmic en el cas de les persones estudiants de Màster i de Doctorat que no hagin cursat els estudis a la UAB.
- Resolució del ministeri d'Educació, Cultura i Esport, de Beques de caràcter general per al curs 2020-2021, en el cas de les persones que vulguin optar a les tres places amb beca.

Requisits d'accés

Disposar d'un títol universitari de com a mínim 180 crèdits ECTS o tenir 3 cursos acadèmics superats.

Criteris de selecció

En el cas de superar la demanda de places, per assignar-les, s'aplicaran els criteris següents:

1- S'assignaran als Alumni UAB i als estudiants de màster i de doctorat de qualsevol especialitat de la UAB.

2- En el cas que calgui, es prioritzaran els Alumni UAB i estudiants de màster i doctorat de les Facultats de Traducció i Interpretació, Economia, CC. Polítiques i Sociologia, Comunicació i Dret, per tractar-se de titulacions relacionades amb qualsevol organisme internacional.

3- En el cas que calgui, es prioritzaran als Alumni UAB i als estudiants de màster i de doctorat de les Facultats de Traducció i Interpretació, Economia, CC. Polítiques i Sociologia, Comunicació i Dret segons la nota resultant del barem de l’expedient acadèmic de grau que hagin cursat

4- En el cas quedin places vacants desprès d'aplicar els criteris anteriors, s'assignaran la resta de places amb els criteris següents:
a) Alumni UAB i estudiants de màster i de doctorat dels centres de la UAB no inclosos en el criteri segon.
b) Estudiants de grau d'altres estudis de la UAB no prioritzats.
c) Alumni i estudiants d'altres universitats.

Comunicació de l'admissió

El resultat de l’admissió el rebràs, de manera personalitzada, a l'adreça de correu electrònic que indiquis quan facis la inscripció. En aquest correu se t’indicarà com has de procedir per formalitzar la matrícula.

Revisa la safata de correu brossa del teu correu electrònic. De vegades, els missatges poden entrar com a correu brossa.

Vols rebre més informació?